REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Monica Bîrlădeanu este însărcinată? Primele declarații după zvonurile apărute în presă

Monica Bîrlădeanu este însărcinată? Primele declarații după zvonurile apărute în presă

A.F. 9 ianuarie 2024 | 00:00 475

Este sau nu Monica Bîrlădeanu însărcinată? DeÈ™i nu se afiÈ™ează pe reÈ›elele de socializare, vedeta trăieÈ™te o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheorghiță. Recent, s-a speculat că e însărcinată. Vestea a fost lansată de Matilda Pascal CojocăriÈ›a, care ar fi dat-o de gol, în direct la Pro TV. Monica Bîrlădeanu a È›inut să facă lumină È™i le-a spus chiar ea fanilor adevărul.

Monica Birladeanu este insarcinata? Primele declaratii dupa zvonurile aparute in presaMonica Bîrlădeanu, foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu (45 de ani) trăieÈ™te o frumoasă poveste de iubire cu Valeriu Gheorghiță, unul dintre cei mai renumiÈ›i medici din È›ară. Cei doi nu se afiÈ™ează în mediul online È™i preferă să se bucure de momentele petrecute împreună în intimitate. Însă, pare că relaÈ›ia lor nu scapă de ochii È™i gura curioÈ™ilor.

În cadrul programului special de Revelion, de la Pro TV, când a fost întrebată de rezoluÈ›iile pe care le are pentru 2024, actriÈ›a a dezvăluit că îÈ™i doreÈ™te o „masă plină”. Cei prezenÈ›i în emisiuni au fost uimiÈ›i de confesiunea făcută de Monica Bîrlădeanu, în special cântăreaÈ›a de muzică populară Matilda Pascal CojocăriÈ›a, care a zis: „E gravidă, e gravidă”. De aici, au apărut È™i zvonurile că vedeta ar fi însărcinată. BineînÈ›eles, speculaÈ›iile au ajuns È™i la urechile actriÈ›ei, care a È›inut să le spună fanilor adevărul. Ea a publicat un mesaj pe pagina sa personală de Instagram, în care a mărturisit că nu este deloc adevărat ce se spune, nu este însărcinată.

Monica Birladeanu este insarcinata? Primele declaratii dupa zvonurile aparute in presa

„Oameni buni, È™tiu că se tot scrie de ieri într-una, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe contul ei oficial de Instagram, la secÈ›iunea InstaStory.

„Nu vorbesc public despre viaÈ›a mea personală”

În momentul în care s-a aflat de relaÈ›ia vedetei cu renumitul medic, gurile rele au început să spună faptul că ea ar fi doar o roată de rezervă, deoarece se È™tia despre Valeriu Gheorghiță că ar fi însurat. Fapt pentru care a publicat la scurt timp un mesaj:

„Dragilor, È™tiu că circulă o È™tire cu informaÈ›ii eronate vis-a-vis de relaÈ›ia mea personală È™i ca să nu vă faceÈ›i gânduri sau să vă puneÈ›i întrebări, îmi doresc să aflaÈ›i adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligaÈ›ie. Nu e o relaÈ›ie ascunsă, doar că am acest principiu de care mă È›in, să nu vorbesc public despre viaÈ›a mea personală. Vă îmbrățiÈ™ez”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O fi dela vaccin sau de la veccin?
0
0
a vaccinat-o valerica. Iese fosforescent .
1
0
Bacauanca a pus mana pe banii de comision a lu covidosu
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016