Monica Gabor a gătit 7 feluri de mâncare într-o singură zi. Cu ce l-a răsfățat pe Mr. Pink
Monica Gabor a gătit 7 feluri de mâncare într-o singură zi. Cu ce l-a răsfățat pe Mr. Pink
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestMonica Gabor, alături de iubitul Mr. Pink și Irina, foto: arhiva personală
A trăit în sărăcie, şi-a pierdut mama într-un mod cumplit și a stat ani buni departe de unica ei fiică. Dacă n-ar fi aceste necazuri, am putea spune că Monica Gabor e cea mai norocoasă fată din lume. Cel puţin la bani. După ce Irinel Columbeanu a ţinut-o în puf la Izvorani, iubitul chinez, Mr. Pink, i-a pus şi el un palat la picioare. Însă Moni se revanșează și ea și s-a transformat în “nevasta” perfectă.
S-au scurs opt ani de la divorţul dintre Irinel Columbeanu (62 de ani) şi Monica Gabor (31 de ani), iar protagoniştii şi-au continuat viețile pe continte diferite. Afaceristul a rămas în vila de la Izvorani (jud Ilfov), având-o în grijă pe fiica lor Irina Columbeanu (12 ani), în timp ce Monica s-a stabilit în SUA, la Malibu, California, unde a devenit regină în inima şi în vila afaceristului chinez Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. Atât de bine se simte Monica în noul ei univers familial, încât s-a lepădat de toate obiceiurile pe care le avea în timpul căsnicie cu Irinel. Dacă înainte îi plăcea să fie răsfățată la extrem, să aibă servitor, șofer și bodyguard, să mănânce la cele mai scumpe restaurant, acum Moni s-a transformat într-o gospodină desăvârșită, care gătește non stop pentru cei dragi.
Așa se face că, într-o singură zi, Monica Gabor a gătit nu mai puțin de șapte feluri de mâncare pentru iubitul ei. Și din băcătăria românească, și din cea chinezească.
Batoane de cereale făcute în casă, foto: Instagram
Chiftele din cartofi şi chiftele din carne, foto: Instagram
Chiftele româneşti, foto: Instagram
Creveţi cu cartofi, foto: Instagram
Pesto din nuci, foto: Instagram
Spaghette cu pesto din nuci, foto: Instagram
Supă de varză kale, foto: Instagram
A făcut chifteluțe românești, din carne tocată, însă a preparat și chifteluțe din cartofi. Pentru micul dejun, Monica a preparat batoane de cereale, însă acestea par floare la ureche pe lângă ce urmează. Supa de varză kale (un tip de varză cu frunze crețe, cu aromă dulce şi uşor înţepătoare, cu o savoare astringentă), un deliciu din bucătăria asiatică, a fost, cu siguranță, pe placul lui Mr. Pink. Monica a mai preparat paste, însă pentru ele a pregătit și un sos pesto din nuci (nuci decojite, ulei de măsline, busuioc proaspăt, parmezan, usturoi, sare). Masa părea incompletă, așa că Moni a considerat că are fi buni și niște creveți pe grătar cu cartofi natur. Pentru toate aceste delicii, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut fotografii, pe care le-a pus pe Instagram pentru prietenii virtuali. Noi i-am urmărit activitatea culinară într-o singură zi, însă evident că au mai existat escapade lângă aragaz demne de luat în seamă. Zilele trecute, șatena s-a lăudat cu o salată de vinete făcută în casă.
Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri. Reşedinţa lui Mr. Pink este populară în SUA, pentru că mai mulţi solişti de hip-hop au „antamat-o” pentru diverse filmări.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News