REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Monica Gabor, anunț disperat: prietena ei e dispărută de câteva luni!

Monica Gabor, anunț disperat: prietena ei e dispărută de câteva luni!

Replica API 29 mai 2022 | 22:53 3173

Monica Gabor a postat un anunț disperat în legătură cu dispariția prietenei sale, cunoscuta Mădălina Apostol, cea care a făcut parte din triunghiul amoros al lui Nick Rădoi cu Alina Radi în urmă cu ceva timp.

Partenera afaceristului chinez Mr. Pink a scris pe Instagram că nu mai știe absolut nimic despre amica ei. Din data de 18 ianuarie, Mădălina nu a mai dat niciun semn de viață și nu se cunosc informații nici despre unde și cu cine ar fi fetița acesteia.

Au apărut tot felul de zvonuri despre dispariția tinerei, iar internauții i-au dat tag inclusiv lui Nick Rădoi pentru a spune dacă știe ceva despre Mădălina, scrie fanatik.ro.

„Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, @madalina_elena_apostol de pe 18 Ianuarie 2022. Dacă cineva are informații despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat”, a scris Monica Gabor pe rețeaua de socializare.

Nick Rădoi, Mădălina Apostol

Ce spunea Nick Rădoi înainte de despărțire

Potrivit unor dezvăluiri făcute de ziarul Click!, Nick Rădoi ar fi încercat să repare legătura cu Mădălina, însă despărțirea nu a mai putut fi evitată.

Vedeta s-a ales cu o vilă scumpă în Las Vegas, dotată cu 4 dormitoare, 3 livinguri și o bucătărie imensă, care dispune și de jacuzzi, piscină, sală de fitness și o grădină imensă.

Nick și Mădălina urmau să se căsătorească, însă nunta nu a mai avut loc. „Promisiunile ei sunt mari când este lângă mine, dar când se întoarce în România, se schimbă totul.

Dacă ea nu se hotărăște, în scurt timp voi lua eu o decizie finală și pentru ea. Voi pune punct.

Adică, eu nu pot să continui așa într-un “du-te, vino!”, povestea Nick Rădoi pentru ziarul Click! înainte de despărțire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate , cred ca a fost scoasa la produs....Individul a investit multi bani in curul ei , trebuie sa-si recupereze paguba !
0
0
Mona, lasa invidia... o s**e si fata la alt ciuciunghez
0
0
aoleu,ce ma ma fac Doamne euse marita mona mea...Ne.au plecat coardele fratilor,pina si udrea a ales bulgarii
0
0
cwrvele au dat de greu
1
0
Exista 3 variante. 1. S-a sinucis, dar e putin probabil. 2. A fost ucisa de catre iubitul ei interlop, dar nu cred. 3. A fost dusa la produs, deoarece relatia dintre ei s-a cam terminat si pare cea mai realista varianta. In urma cu putin timp, ea si-a deschis un salon de videochat. Astfel erau atrase multe naive sa practice prostia a**a de prostitutie online, apoi fetele erau atrase de catre interlopii din jurul iubitului ei camatar, interlop, proxenet si convinse sa se prostitueze in alte tari, oferindu-le protectie.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768