REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
21.8° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanța programul de redresare al României, Video

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanța programul de redresare al României, Video

Virgil STOIAN, M.M., D.I. 14 septembrie 2024 | 12:31 1188

Președintele Inedit TV, Alexandru Paul Moraru, a organizat Convenția de la Constanța, a ”Programului de redresare al României”. Evenimentul a avut loc pe terasa Hotelului Quenn Vera, din Mamaia.  Printre principale obiective ale acestui program se află: desecretizarea dosarelor de privatizare ale marilor intreprinderi, amnistia fiscală pentru averile ilicite, impozitarea progresivă pe cifra de afaceri și multe altele. La eveniment participă și Dănuț Andruș, Partidul Național Conservator Botoșani, dar și actrița Doina Ghițescu.

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, VideoDănuț Andrus și Alexandru Paul Moraru

Una dintre etapele rezolvării acestui program este legat de mai multe obiective. Vom dezvolta acest desfășurător. Unul din primii pași este legat de desecretizarea dosarelor. Acest lucru e un program important pentru că la comisia de privatizare și comerț, acolo este jaful! De ce s-au secretizat aceste dosare? Trebuie să desecretizăm dosarele și vă spun cu mâna pe inimă că de fapt toate aceste dosare, 80% sunt “nașpa” ca să vorbesc în jargon. Toate dosarele nu au executat și nu s-au executat în conformitate cu legea. Altfel, nu mai erau secrete.

 

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, Video
Să facem o amnistie fiscală și din punctul ăsta de vedere trebuie să facem și iertarea. Facem această măsură fiscală încât toți cei care au bani la saltea să sprijine dezvoltarea economică în România înființând băncile populare, contrapartida la băncile mondiale care ne impun fel și fel de credite la niște dobânzi extrem de mari
!” a transmis Alexandru Paul Morar.

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, Video

Pe toți ne acuză că suntem mari evazioniști, că suntem hoți și așa mai departe. Hoția pornește de la clasa politică care ne-a condus în ultimii 30 de ani. Este o necesitate înființarea băncilor populare pentru a crea starea de liniște pe care n-o avem și ne lipsește cu desăvârșire.
Trebuie să ne gândim la un lucru: la eliminarea unei atitudini legislative ca după 60,000 euro să plătești TVA. Noi propunem ca această marjă să fie mărită așa cum se întâmplă și în occident, să fie între 500.000 euro și un milion. Trebuie să schimbăm această atitudine legislativă și să venim în dezvoltarea zonei de mijloc unde lipsește cu desăvârșire. Suntem adepții unui impozit progresiv și aici, în programele legislative pe care voi le faceți ca opoziție. Această țară este făcută pentru 3-4 sute de mii de familii. Uitați-vă la privilegiile pe care le au! Trebuie să fim sclavi, să fim suprataxați! Atenție! Această suprataxare nu este ordonată de Uniunea Europeană, ci de aceste guverne. Uniunea Europeană și FMI ne-au spus terminați cu atâtea pensii speciale!
” a continuat Moraru.

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, Video

Suntem sclavii lor și îmi asum acest lucru! Televiziunea a înnebunit poporul cu pensiile. Și eu sunt boșorog, n-am pensie și puteam să-mi fac, dar de tânăr mi-am spus: vreau să fiu sănătos, să muncesc până când mor. Când îi văd pe generalii ăștia, pe prim miniștrii că își dau câte 2-3 pensii, pensiile jafului! Corupția s-a dezvoltat!”.

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, VideoSenator Voicu Alexandru, General Maior Nicolae N. Roman

54% din medicamentele de pe piață sunt experimentale. De ce? Pentru că în felul ăsta se face cea mai mare economie. Sunt persoane pe glob care pot intra într-un program de experimentare, dar se plătesc. La noi, în pandemie alții au dat și au primit bani. Nu suntem conduși de o clasă politică. Când am fost în Irak și am spart primul (bancomat glumă din public) primul embargou, am avut onoarea să cunosc întregul guvern. Am stat o lună. Ce mi-au arătat oamenii ăia și ce filosofie de viață aveau, nu mi-a venit să cred! Aveau o anumită atitudine. Dacă vrei să te culci la Al Rasheed, jos pe podea era chipul Bush. Spunea: dacă scuipi, ai o noapte gratis!” a transmis Moraru.

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Și în partea a doua a evenimentului a luat cuvântul Moraru. ”Mă gândeam să degradăm guvernul și pe generalii din sală să-i salutăm. Felicitări tuturor celor care doriți schimbarea, felicitări publicului! Trebuie să ne gândim la un lucru. Nu trebuie să vă luptați cu analfabeții funcționali, cu asistații sociali care ne mănâncă bugetele. Ceea ce voi să veniți cu proiecte legislative și targetul să fie cei 50% nehotărâți. În 34 de ani nu au fost soluții, decât jaf la drumul mare. Din punctul acesta de vedere, vom da și niște diplome. Îi vom felicita pe cei care s-au zbătut. Înaintea sărăciei, trebuie să punem în valoare apă, hrană și energia, inclusiv energia sufletului. Vă rog să-l ascultăm și să-i oferim și o distincție, un copil crescut de mine. Noi ne înarmăm pentru aia de dincolo care ne iau drepturile? Înseamnă ca nu mai suntem creștini. Trebuie să aplaudăm creștinismul! Să dăm armonia sufletului uman și să salvăm țara din mâinile celor care ne cred prostii prostilor! Trebuie să ne gândim la Brâncuși, când a părăsit țara a spus: “V-am lăsat săraci și prosti. Când m-am întors, v-am găsit și dobitoci!”

Moraru: Știți ce înseamnă “ți-a pus Dumnezeu mâna în cap?!”

Dănuț Andrus, om politic, este și el la eveniment. Andrus și Moraru chiar și-au permis să facă și niște glume. Cel din urmă i-a pus politicianului mâna pe cap și s-au amuzat. Știți ce înseamnă “ți-a pus Dumnezeu mâna în cap?!”, a spus Moraru.

 

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, Video

Andruș: ”Sunt mândru ca am adus niște plusuri fantastice. Am reușit să nu promovăm acele lucruri care nu aduceau un plus valoare societății. Am înțeles faptul ca atunci când lupii tac, javrele schelălăie”, a declarat Andruș, precizând că reprezintă Partidul Național Conservator Botoșani.

Video 4:

Oamenii cu sânge în instalație și cu elementele alea bărbătești dispar. Generațiile actuale își doresc nimic. Atunci când îți dorești nimic, rezultatul este pe măsură. Implicarea noastră ca părinți, ca cetățeni ar trebui să treacă la următorul nivel, să putem lăsa în urmă ceva”, a mai spus politicianul.

Video 5:

Video 6:

În ultimii 35 de ani am reușit să distrugem tot ce a fost bun. Vina ne aparține tuturor. În fiecare dintre noi trebuie să existe această putere și decizie de a ne îndrepta. Din păcate, societatea nu a inventat ceva mai bun decât politica. Politică e dusă în derizoriu, ceea ce nu caracterizează acest popor. Cel mai vechi partid în Europa a fost lovit. Partidele tradiționale au fost scoase de pe scena politică. Toate partidele care acum încearcă să țină steagul țării cat mai sus sunt lovite din cauza ca nu mai avem oameni de caracter. V-aș ruga pe toți să vă gândiți la ce vom face în fața urnelor. Vom da viitorul copiilor noștri pe mâna unor oameni care în următorii 4 ani vor schimba lumea. Stăm cu ochii pe SUA. Eu amfăcut public faptul ca dacă Trump nu va ieși președinte, lumea se va duce? Noi românii trebuie să redevenim bipezi. Dacă vom sta în poziția cârligului de rufe ne vom merita soarta. Mă bucur ca aici în Dobrogea am fost invitat azi de domnul profesor și vreau să ne revedem cu toții în condiții în care să nu ne fie rușine unii de alții”, a spus generalul Roman.

Actrița Doina Ghițescu, prezentă la eveniment

E adevărat ca noi doi ne știm din cretacic. Iată-ne aici, împreună, la Constanța”, a spus actrița. ”Iată-te pe tine la Inedit TV”, i-a spus actrița lui Paul Moraru.  ”Întâlnirea noastră este inedită. Paul Moraru, ceea ce faci tu, un excelent catalizator. Aduni oamenii. E bine sa ne cunoaștem valorile, să nu le pierdem pentru ca în felul acesta nația asta românească merge mai departe!”, a continuat Ghițescu.

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, Video

Video 6:

A primit un premium și Diana Șoșoaca, președintele SOS România. Europarlamentarul nu se află la eveniment, diplomă oferită va primi în numele ei un reprezentant al partidului. Moraru spune că ”Diana Sosoaca a fost o luptătoare, este și trebuie să ținem cont ca femeile ne cotropesc.

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, Videopremiul pentru Diana Șoșoacă, încasat de un reprezentant al partidului

Video 7:

Iulian Horneț, unu dintre cei mai mari inventatori români, aflat la evenimentul de la Constanța, a declarat: ”Sunt onorat ca mă aflu astăzi în această zi de Înălțarea crucii și ca am posibilitatea să vă vorbesc despre ceea ce am făcut și cred ca mai pot să fac. Pentru toți ceilalți care se întreabă cine o mai fi și asta, sunt născut în 1950 în comuna Tudor Vladimirescu Brăila. Sunt aproape de 75 de ani, am 50 de ani de muncă în inventica, 63 de ani de muncă efectivă și în majoritatea timpului am avut câte două joburi. Asta m-a ținut destul de aprins, activ permanent și aș vrea să vă dau câteva din trăirile mele. Aș începe cu cea politică. În 2020, ne-a băgat muncitorii această pandemie pentru care eu mi-am riscat libertatea. Nu există în lumea asta un parlament cu mai mulți prosti decât parlamentul României!”

Moraru, de la Inedit TV, a prezentat la Constanta programul de redresare al Romaniei, VideoIulian Horneț și Alexandru Moraru

Video 8:

Video 9:

.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se mai poate face nimic! Doar daca apare un nou dictator! Coruptia si hotia , banditismul organizat sunt la putere in ziua de azi, in Romanica!
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245