REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Motivul despărțirii dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești

Motivul despărțirii dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești

Valentina CAMARA 4 aprilie 2023 | 00:00 2680

Cristina Pucean și Bohdan de la Ploiești nu mai fomează un cuplu! Dansatoarea a mărturisit vestea nefericită în urmă cu o seară, după multe dubii ale fanilor. Aceasta a spus care a fost motivul despărțirii, spunând că nu a fost vorba despre certuri.

Motivul despartirii dintre Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiesti

Dacă în urmă cu doar câteva zile au aniversat fericiți 9 luni de relație și își făceau planuri de viitor împreună, acum Cristina Pucean a anunțat vestea proastă. Cei doi s-ar fi despărițit, iar anunțul a fost făcut pe Instagram. Dansatoarea a spus ce s-a întâmplat, de fapt, și care a fost motivul despărțirii, deoarece toată lumea se aștepta să fie cerută în căsătorie curând.
Motivul despărțirii dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești

Fanii au fost confuzi după anunțul făcut de Cristina Pucean, știind că cei doi și-au mai înscenat o despărțire în luna decembrie din anul 2022. Însă, se pare că de această dată lucrurile chiar se întâmplă, iar dansatoarea a spus ce motiv a avut să pună punct relației cu celebrul manelist.

Între cei doi nu ar fi fost certuri, scandaluri sau a treia persoană, conform mărturisirilor Cristinei Pucean. Se pare că motivul ar fi fost faptul că nu sunt potriviți împreună, astfel că au decis să se despartă. Chiar dacă este o veste proastă, Cristina Pucean pare optimistă, în continuare.

”Nu ne-am certat! Pur și simplu am decis amândoi că nu suntem potriviți unul pentru celălalt. Viața merge înainte!”, a scris Cristina Pucean pe Instagram.

Dansatoarea nu vrea să mai audă de Bogdan

În urmă cu o seară, Cristina Pucean le-a dat vestea proastă fanilor, când le-a zis că s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești. Chiar dacă la prima vedere a părut că este, din nou, vorba despre o glumă, ea a negat acest lucru.

De asemenea,, atunci când a făcut anunțul despărțirii, le-a spus oamenilor că nu mai formează un cuplu, dar și faptul că îi roagă să nu o mai întrebe de el. Dansatoarea nu ar vrea să mai vorbească despre Bogdan de la Ploiești.

 ”Nu a fost să fie! E normal să primesc tot felul de întrebări despre asta...dar vă rog din suflet să terminați cu acest subiect.”, a scris dansatoarea pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303