REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Motivul halucinant pentru care a fost ucisă administratora blocului din București

Motivul halucinant pentru care a fost ucisă administratora blocului din București

A.F. 29 martie 2024 | 22:35 1407

Bărbatul care a omorât-o pe președinta blocului în care locuia cu 25 de lovituri de cuțit a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Vecinii spun că femeia aștepta să încaseze întreținerea de la locatari, iar la un moment dat agresorul s-a năpustit cu un cuțit asupra ei.

Motivul halucinant pentru care a fost ucisa administratora blocului din Bucuresti

Cei care au sunat la 112 au fost vecinii care au auzit țipete în bloc. Martorii spun că femeia, președintă de bloc, aștepta să încaseze întreținerea de la locatari. Unul dintre ei, un bărbat de 57 de ani, s-a năpustit din senin cu un cuțit asupra ei și a început să o lovească. Raportul medico-legal arată că femeia a avut o moarte violentă. Agresorul ar fi lovit-o cu cuțitul de 25 de ori, conform autopsiei.

Vecinii sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat și spun că nu înțeleg de ce ar fi recurs bărbatul la acest gest.

„Era un fel aşa morocănos, nu dădea buna ziua, uneori te saluta, uneori nu. A fost mecanic de locomotiva”, au spus vecinii.

Înainte de crimă, individul ar fi fost la o petrecere. Gazda evenimentului de familie era chiar Rodrigo Maxim, liderul sindicatului CFR şi cumnatul criminalului. Acesta povesteşte că bărbatul a părăsit brusc petrecerea, fără să anunţe, spun surse Observator.

Acestea mai spun că bărbatul ar fi fost chinuit de gândul că a fost înşelat. Era convins că administratora l-a păcălit şi l-a pus să semneze un contract prin care îi cedează apartamentul. În realitate, actele nu erau nimic altceva decât un proces verbal care trebuia semnat în urma unei revizii la centrala de gaze. 

Polițiștii l-au găsit pe agresor în bloc, iar asupra lui avea cuțitul cu care a comis crima. Acesta a fost audiat ore bune, iar ulterior procurorii au decis să îl plaseze în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. 

În ceea ce privește victima, vecinii au doar cuvinte de laudă. Aceștia spun că nu era o fire conflictuală și că îi ajuta mereu pe ceilalți locatari.

„Foarte bună, o femeie excelentă. Ne pare foarte rău, nu ne aşteptam să păţească ce a păţit. O administratoră foarte bună, si-a dat interesul”, citează realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avea probleme grave cu capul atat timp cat cei ca el nu vor fi identificati izolati si tratati cu forta vor mai avea loc nenorociri ca asta
0
0
Ce arest la domiciliu?Stau in confort acasa,mancare,caldura,odihna cat cuprinde,mai fac si tik-tok sau stau pe retelele de socializare,au sprijinul familiei si ii doare la basca daca nu pun piciorul pe asfalt.Asta e rasfat,nu metoda de pedeapsa.La munca silnica,in vant ,ploaie,soare,frig,la ocna sa nu vada lumina zilei.La adunat peturile si rezidurile de pe camp,la curatat buruienile de pe marginea cailor ferate ca intra boschetii pe geam,la asfaltat drumurile,la impadurit,ore de reeducare...si pedepse aspre.
2
1
Oameni nevinovati mor deoarece legile sunt blande. Daca criminalul ar sti ca isi va pierde capul nu ar lua asa de repede viata unui om. Bine nu mai este voie sa se aplice pedeapsa cu moartea ,criminalul trebuie sa nu mai vada niciodata lumina zilei ,munca la ocnă cu lanturi grele la picioare.Au ajuns la asemenea nesimțire ca dupa ce omoara un om cer arest la domiciliu. Alta aiureala este acest arest la domiciliu. Omul putrezeste in pamant iar banditul petrece în sânul familiei.Nu este departe ziua cand arestatii la domiciliu vor primi și leafă. Toate aceste drepturi primite de catre criminali nu fac decat sa creasca,nr de crime,violuri, mutilări ale oamenilor .O societate fara legi aspre si drepte nu va niciodată în siguranță.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510