REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu vrea să dezvăluie identitatea noului iubit

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu vrea să dezvăluie identitatea noului iubit

Valentina CAMARA 15 februarie 2023 | 00:00 635

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată, căci vedeta este îndrăgostită până peste cap și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul iubit, a cărui identitatea nu a dezvăluit-o până în momentul de față.

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu vrea sa dezvaluie identitatea noului iubit

Cu toate acestea, fanii sunt pe cât se poate de curioși să afle cine este, de fapt, bărbatul care i-a furat inima impresarei, dar abia recent, blondina a explicat că nu dorește să dezvăluie cine este iubitul ei, precizând astfel și motivul.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru un post TV.

Anamaria Prodan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa

Impresara i-a uimit pe toți cu declarațiile despre noul partener de viață, iar vedeta este extrem de fericită alături de iubitul ei, fapt dezvăluit chiar de ea.

Anamaria Prodan a mărturisit că, în acest moment, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, bineînțeles, după nașterea celor 3 copii ai săi.

„Poate după nașterea copiilor mei, este cel mai frumos moment pe care îl trăiesc”, a mai adăugat impresia, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai, nu poate sa zica cine e pt ca nici ea nu stie cine e! Ha, ha
1
0
a avut pina acum vreo 10 noi iubiti individa asta la menopauza .
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303