REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Motivul pentru care Gică Popescu a anulat prima nuntă

Motivul pentru care Gică Popescu a anulat prima nuntă

Valentina CAMARA 3 mai 2023 | 00:00 837

Gică Popescu este un nume extrem de cunoscut în lumea fotbalului, însă puțini sunt cei care știu detalii din viața sa privată. A trecut printr-un dezastrul sentimental atunci când a vrut să își pună pentru prima dată pirostriile. Când a afla despre ceea ce făcea logodnica sa când el nu era de față, a anulat nunta, chiar dacă invitațiile erau deja trimise și tot evenimentul pregătit.

Motivul pentru care Gica Popescu a anulat prima nunta

Gică Popescu și Oana Deselnicu s-au iubit și au făcut planuri de nuntă. Lăutarii au fost tocmiți, restaurantul închiriat și chiar au trimis și invitațiile. Marele eveniment se apropia, însă fostul fotbalist a aflat modul în care vorbea logodnica sa despre el, când nu era de față. A anulat toate planurile și nu a vrut să mai audă de nuntă.

Fostul fotbalist a vrut să lămurească chiar el situația, pentru că în acea perioadă s-au vehiculat multe în presă. Gică Popescu a povestit că o iubea pe Oana Deselnicu, însă aceasta a început să se răcească față de el.

„Da. Dar n-a fost să fie. Știu că s-au spus multe despre povestea asta. Hai s-o lămurim. Ne cunoșteam cam de un an, pe când eu jucam la Universitatea. Ea venise în vizită la mine, la Eindhoven. A stat cam o lună atunci. Toate mergeau excelent. Ne înțelegeam foarte bine. La un moment dat însă, am observat o schimbare. Veneam acasă de la antrenament și o găseam mereu supărată. „Ce ai?” Ea: „N-am nimic”. O lăsam în pace, dar azi așa, mâine așa, devenea clar că ceva era în neregulă. Îmi mergea excelent la echipă, dar mă întristam ajungând acasă. Luaserăm decizia de a ne căsători. Pe atunci credeam că, odată plecat în străinătate, e obligatoriu să mă însor cât mai repede. Nu știu, aveam, așa, o senzația, că rămân neînsurat”, spunea fostul fotbalist.

Cum a descoperit Gică Popescu modul în care logodnica sa vorbea despre el

Fostul fotbalist a povestit că, atunci când a văzut că viitoarea sa soție este din ce în ce mai rece, a decis să afle ce se întâmplă cu ea. Așa a ajuns să înregistreze o discuție dintre aceasta și bunica sa, astfel aflând modul în care vorbea despre el.

„Văzând că nu vrea să-mi spună ce se întâmplă, m-am gândit să aflu ce vorbea de fapt cu ai ei, cu bunică-sa. E clar că-mi ascundea ceva. Am lăsat o casetă în telefon. Seara, am luat caseta. Am plecat și am ascultat-o în mașină”, a mai povestit Gică Popescu.

Fostul fotbalist a mărturisit că ceea ce a auzit l-a lăsat fără cuvinte: „Nu mă mai înțeleg cu nebunul. Nu mă mai înțeleg și pace!”, îi spunea Oana Deselnicu bunicii sale.

Întrebat dacă pe logodnica sa o presa ideea nunții, Gică Popescu a rămas o perioadă tăcut, parcă pentru a-și cântări cuvintele, apoi a răspuns.

„Nu, dimpotrivă. Abia aștepta să facem nunta. Țin minte și data nunții 26 sau 29 iunie. Urma să o facem la Debarcader, în Calafat… Din respect pentru trecut nu vreau să explic ce se întâmplase, de fapt. Ne situam însă pe poziții total opuse într-o problemă delicată”, mărturisește Popescu, fără să precizeze despre ce problemă este vorba.

Fostul fotbalist a mărturisit că l-a deranjat extrem de tare modul în care logodnica sa a vorbit la adresa lui. „Atunci m-a deranjat teribil expresia aceea: „Nu mă mai înțeleg cu nebunul.” Însemna că nu mă respecta, ceea ce devenea un lucru grav. Îi oferisem totul, iar la mine respectul reciproc e lege. Ne-am despărțit în primăvară”, încheie Popescu.

În același an, în toamnă, Oana Deselnicu s-a căsătorit cu Gică Craioveanu, atacant al Universității Craiova la acea vreme, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii placea alt Gheorghe....deh..afacere olteneasca/
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303