REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine în România

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine în România

A.F. 31 mai 2023 | 00:00 611

Irinel Columbeanu a spus motivul pentru care fiica lui nu a mai venit în România din anul 2018. Omul de afaceri este dezamăgit că fosta soție nu l-a invitat în America.

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine in Romania

Irinel Columbeanu a împlinit 66 de ani pe 27 mai și a organizat o masă alături de prietenii apropiați. Omul de afaceri și-ar fi dorit să fie prezentă și fiica lui pe care nu a mai văzut-o de 5 ani.  

„Am insistat să fie o masă cu zece persoane, unde invitații să stea cu mine. Au fost mai mulți invitați. Am pregătit și un tort tradițional. M-am trezit de dimineață, ca să informez pe toată lumea, de ce petrecerea a fost convocată așa devreme.  

Asta a fost ideea, să găsim păsărelele deja cântând. E o pădure aici prin apropiere. Al cărei farmec e de neegalat, împreună cu caleașca miresei, ce poate plimba viitoarele cupluri. Eu unul nu sunt autorizat să mă urc în această caleașcă, pentru că nu prea am cu cine. Sau poate voi avea”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine in Romania

Omul de afaceri a invitat-o și pe Monica Gabor la ziua lui, însă aceasta nu a venit. Ce-i drept ar fi fost și imposibil ca fostul fotomodel să vină pe ultima sută de metri în România, ea locuind în Statele Unite ale Americii de mulți ani.  

„Când am vorbit cu Nicușor am spus o cifră care a fost poate din burtă. M-am încurcat între invitații, confirmări, infirmări. Cred că vreo 30 de persoane au fost invitate.

Discreția îmi spune să nu dezvălui dacă printre acestea s-a aflat și vreo fostă iubită, fiindcă orice iubită devine fostă, orice neiubită poate deveni o viitoare.  

Bineînțeles, pe Monica și pe Irina nu le-am pus la capitolul fostelor iubite. Am invitat întreaga familie, ca să zic așa, binațională, de la Malibu. Dar, distanța fiind foarte mare… Am apreciat că au venit și nașii mei, de la Cluj, care nu-i așa departe de Malibu. Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani”, a adăugat acesta.

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine in Romania

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine în România

Irinel Columbeanu a mărturisit că și-a dat seama că există niște probleme birocratice, acesta fiind motivul pentru care fiica lui nu a venit de 5 ani să-l vadă.  

„Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. Și atunci când va rezolva aceste probleme birocratice ce țin de politica Statelor Unite privind aministia pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joacă… Am răbdarea ca ele să se rezolve.

Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi.”  

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine in Romania

De asemenea, omul de afaceri menționează că fosta soție nu l-a invitat niciodată în America să își vadă fiica. „Nu, nu am primit această invitație. Dar nu am nevoie, pentru că am viză încă mulți ani de zile. Prudența mea nu s-a terminat nici acum. Așa că voi studia cum se prezintă lucrurile la ora actuală, și dacă-mi voi putea permite, voi călători negreșit ca să o văd”.

Irina Columbeanu conduce la 16 ani și și-a luat o mașină de lux

În Statele Unite ale Americii, fiica omului de afaceri duce o viață de lux. Ea este clasa a 10-a și este foarte preocupată cu învățatul. În ianuarie, Irina Columbeanu a împlinit 16 ani și a primit prima ei mașină.  

„E elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Conduce cu mare plăcere, își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o, asta știu”, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768