REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Motivul pentru care Larisa Udilă a decis să-și scoată acidul din buze

Motivul pentru care Larisa Udilă a decis să-și scoată acidul din buze

Valentina CAMARA 15 martie 2023 | 00:00 483

Larisa Udilă este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase din viața ei cu fanii ei de pe Instagram și Facebook. De această dată, vedeta a vorbit despre motivul pentru care a decis să-și scoată acidul din buze. Iată de ce a luat această decizie!

Motivul pentru care Larisa Udila a decis sa-si scoata acidul din buze

În urmă cu câteva ore, Larisa Udilă a spus că își scoate acidul din buze, iar recent a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie. Iată ce a declarat vedeta pe rețelele personale de socializare!

De ce Larisa Udilă a decis să-și scoată acidul din buze

Întrebată de un fan de pe rețelele personale de socializare de ce tot își scoate acidul din buze și apoi își pune iar, Larisa Udilă a mărturisit că prima dată a rămas însărcinată cu Milan și a fost nevoită să facă asta, deoarece i-a migrat, iar după aceea a exagerat și nu i-a mai plăcut cum arată, astfel că a fost nevoită să se oprească și să apeleze la astfel de procedură de scoatere a acidului.

„Pentru că de fiecare dată când mi-am pus acid, ori s-a întâmplat să rămân însărcinată și să migreze, ori mi s-a întâmplat să exagerez cu acidul. Dacă tu ești femeie și ți-ai pus acid, cred că știi că, la un moment dat, devine ca o dependență, adică ți se pare că ai prea puțin și mai vrei, și mai vrei, și ajungi într-un punct în care până și medicul îți spune să te oprești și tu nu te oprești și ajungi ca mine, adică într-un moment în care trebuie să-ți scoți acidul”, a precizat vedeta.

Mai mult decât atât, vedeta a spus că și-a dat seama că buzele ei nu arătau așa cum își dorea ea doar în momentul în care a filmat un videoclip din profil.

„Momentul în care mi-am dat seama că trebuie să-mi scot acidul a fost când am făcut niște filmări pentru TikTok, am făcut un tutorial de make-up și camera era din profil, iar eu întotdeauna mă văd din față, nu din profil, deci când m-am văzut cum arătam din profil, zici că aveam mustață efectiv, mi s-a făcut rău și am zis gata. Până când nu mi-l topesc și stau puțin liniștită să mă obișnuiesc cu ele mici și apoi treptat o să-mi mai pun poate sau poate că nu, dar o să stau o perioadă fără acid”, a mai adăugat ea.

Ce spune vedeta despre durerea scoaterii acidului din buze

Întrebată de un alt fan dacă a durut-o în momentul în care și-a scos acidul din buze, Larisa Udilă a precizat că nu, deoarece ea își face anestezie și nu simte nici măcar puțină durere în timpul procedurii.

„Nu m-a durut, pentru că eu de fiecare dată când îmi fac intervenții la nivelul buzelor, îmi fac anestezie stomatologică și nu simt nimic, nu simt absolut nimic”, a mărturisit vedeta, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303