REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Motivul pentru care Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au refuzat să participe la America Express

Motivul pentru care Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au refuzat să participe la America Express

Ana Maria LIPAN 1 mai 2023 | 00:00 2328

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți de 8 ani și împreună au trei fetițe superbe. Cuplul a primit propunerea de a participa la America Express, însă cei doi au refuzat.

Motivul pentru care Laura Cosoi si Cosmin Curticapean au refuzat sa participe la America Express

Într-un interviu pentru CANCAN, Laura Cosoi a mărturisit că a primit propunerea de a participa la America Express împreună cu soțul ei, însă a fost nevoită să refuze. Actrița nu a putut participa la show din cauza fetițelor sale, care sunt prea mici să fie lăsate atât de mult timp în grija altor persoane. Cu toate acestea, Laura Cosoi și-ar fi dorit să încerce această experiență alături de Cosmin Curticăpean. „Da, absolut, dar nu putem. Ne pare rău că nu am făcut-o înainte să avem copii. Atunci ni se părea că nu ni se potrivește. Și oricum, nu vom putea pleca amândoi de lângă copii, atâta timp. Dar nu știm cum va fi, pe viitor.”

„Cred că societatea s-a deplasat un pic, sperăm să revină”

Întrebați care este secretul relației lor, cei doi au răspuns imediat. „Eu aș spune iubirea. Că dacă nu e iubire, degeaba ne chinuim unul pe altul. Dar nu suntem perfecți”, a spus Laura Cosoi, în timp ce Cosmin Curticăpean a completat: „Eu sper că nu suntem de invidiat, ca și cuplu. Model este, poate, prea mult spus. Noi facem lucruri naturale. Modul cum se construiește o familie are la bază niște valori pe care noi le avem impregnate cumva în ADN. Cred că societatea s-a deplasat un pic, sperăm să revină. Nu cred că suntem o excepție”.

Motivul pentru care Laura Cosoi si Cosmin Curticapean au refuzat sa participe la America Express

Actrița consideră că timpul petrecut în doi este foarte important, astfel că încearcă să nu își neglijeze soțul, chiar dacă are un program foarte încărcat. Cosmin Curticăpean este de aceeași părere precum partenera sa.

„Mai reușim. Dar și dacă concepi că romantismul se face doar în doi, atunci e complicat. Dacă găsești o soluție inovatoare în care să fii romantic și în mai mulți, adică și cu copiii, atunci e ok. Cineva îmi zicea, chiar în această dimineață, că la un moment dat o să vină și liniștea, când cresc copiii.”

Ca în orice cuplu mai există opinii în contradictoriu, însă întotdeauna Cosmin Curticăpean este cel care cedează primul

Laura Cosoi recunoaște că are un program foarte încărcat, iar viața cu trei copii nu este deloc ușoară. Acrița a povestit cum arată o zi normală din viața ei. „Începe foarte devreme, evident, cu haosul de dimineață. Copiii schimbați, hrăniți, trimiși la grădiniță sau la creșă. Apoi eu pornesc spre repetiții, pentru lungmetrajul în care joc. În general, când luăm copiii, deja suntem istoviți. Dar seara ne dedicăm timp fetelor.”

Laura Cosoi, detalii din căsnicia cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei fete, pe Vera, Rita și Lara. Actrița a făcut recent dezvăluiri despre căsnicia ei și despre felul în care soțul ei s-a schimbat în timp față de ea.

Motivul pentru care Laura Cosoi si Cosmin Curticapean au refuzat sa participe la America Express

„Lui nu îi place când mă machiez. Este genul de om care nu este cu make-up-ul, îi place să fiu naturală. E altfel. Dar nu în asta constă totul. Dacă în trecut poate că îmi demonstra iubirea într-un fel, că făceam ceva special împreună, îmi aducea flori, îmi făcea un compliment sau o declarație de dragoste, în prezent îmi declară iubirea având grijă de copii dimineața, dacă se trezește, ducându-i la grădiniță. Mi se pare că limbajul iubirii are foarte multe forme, se transformă de fiecare dată, în funcție de nevoi. Așa simt că mă iubește, când se gândește că poate aș mai vrea să dorm puțin”, a declarat Laura Cosoi pentru ego.ro, sursa citată de libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303