REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare în serialul Clanul sezonul 3

Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare în serialul Clanul sezonul 3

A.F. 22 septembrie 2023 | 00:00 667

Lucian Viziru a apărut în serialul Clanul sezonul 2, însă, actorul nu a mai fot căutat de echipa Pro TV pentru a apărea și în următorul sezon, difuzat în prezent. Acesta a făcut primele declarații și a lămurit misterul.

Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare in serialul Clanul sezonul 3Lucian Viziru

Lucian Viziru a acceptat cu mare entuziasm propunerea producătorilor de la Pro TV. Cântărețul a primit oferta când încă locuia în Germania, doar că la mutarea în România nu a mai fost sunat de nimeni.

Fostul component al formației Gaz pe foc are încredere că este loc și pentru el în industria cinematografică.

„Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis «Nu», dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum.

Din fericire, e loc în lumea actoriei și pentru mine. Eram în Germania, mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România și chiar îmi doream să nu mă mai întorc, numai că lucrurile se schimbă.

În bine. Adică sunt mulțumit acum”, a dezvăluit Lucian Viziru pentru click.ro. Vedeta a mai jucat în trecut în telenovelele Regina și Lacrimi de iubire, dar și în alte filme românești, precum: Supraviețuitorul și Poker. Lucian Viziru s-a întors în România după 7 ani pe care i-a petrecut departe de țară, alături de familia sa.

Dacă atunci când s-a întors din Germania și-a dorit să pună pe picioare o afacere, acum actorul recunoaște că nu este făcut pentru asta. Mai mult, el a mărturisit că își dorește ca în filme să interpreteze și personajul negativ.

„Eu dintotdeauna am vrut să fiu băiatul rău și le-am zis tuturor că sunt băiatul rău, dar nimeni nu m-a crezut. Pot să am și privire de om rău. Depinde de cât plătești”, a declarat Lucian Viziru pentru ego.ro. Lucian spune că nu este chiar un băiat cuminte în viața reală și că ar putea intra cu ușurință în pielea unui personaj negativ, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768