REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Motivul pentru care Mihai Trăistariu a refuzat participarea la „Survivor România”

Motivul pentru care Mihai Trăistariu a refuzat participarea la „Survivor România”

A.F. 27 martie 2023 | 00:00 413

Mihai Trăistariu a refuzat participarea la „Survivor România”, după ce în trecut a participat la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artistul a explicat de ce nu a mai acceptat provocarea. Acesta a mărturisit că în timp ce era concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, i se cerea să se certe cu ceilalți participanți, în ciuda faptului că el e o fire mai liniștită, care evită conflictele.

Motivul pentru care Mihai Traistariu a refuzat participarea la „Survivor Romania”Mihai Trăistariu

„M-au sunat de la «America Expres», dar nu m-am dus pentru că am fost în junglă în 2015, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» și mi s-a părut atât de greu, mai ales ca și condiție fizică și din punct de vedere psihic și am zis că nu. Am fost pentru bani și pentru a trăi o dată această experiență.

M-au chemat și cei de la «Survivor», da. M-aș mai duce doar la «Te cunosc de undeva», la show-uri de cântat, nu la din astea cu experimente, cu alergat, cu probe… Să mănânci cine știe ce, să te cerți, pentru că te roagă producătorii să te cerți. Îți cer acest lucru.

Mie așa îmi făceau în junglă, mă luau deoparte și-mi ziceau să fac asta, să-i zic nu știu ce unuia dintre concurenți, ca să fie atmosferă… Iar eu sunt mai liniștit.

Mă puneau să mă iau la harță cu cineva. Nu voiam să fiu eu cel care provocam pe cineva. M-am ciondănit, dar doar cât am putut. Nu sunt făcut pentru astfel de show-uri, nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului.

O singură dată am avut un mic conflict, dacă se poate numi așa. S-a luat de mine Maria Ciobanu că i-am furat Ciocârlia, acum vreo zece ani, dar ne-am mai întâlnit și nu au fost probleme. O cânt și acum, dar eu am versiunea mea”, a declarat Mihai Trăistariu, scrie cancan.ro, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303