REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Motivul pentru care Romică Țociu a renunțat la show-ul „Te cunosc de undeva!“

Motivul pentru care Romică Țociu a renunțat la show-ul „Te cunosc de undeva!“

A.F. 3 aprilie 2023 | 00:00 844

Romică Țociu nu mai apare în noul sezon de la „Te cunosc de undeva!”. Artistul a spus care este motivul pentru care nu a mai bătut palma pentru show-ul de la Antena 1.

Motivul pentru care Romica tociu a renuntat la show-ul „Te cunosc de undeva!“Romică Țociu

După 4 ani de filmări pentru „Te cunosc de undeva!”, Romică Țociu a decis să ia o pauză. Momentan, el nu va mai apărea în show-ul difuzat la Antena 1. Într-un interviu pentru playtech.ro a vorbit despre decizia sa, dar și despre proiectele pe care le are în prezent.

„Nu poți fi prezent la fiecare ediție, oricât de mult ți-ai dori asta! Intervine o anume rutină și asta nu e nici în favoarea ta, nici a producției în sine. Așa că am luat o pauză”.

În schimb, Romică Țociu este încântat că în noul sezon de la „Te cunosc de undeva!” participă mulți artiști tineri, care își pot demonstra potențialul pe care îl au.

„Mă bucur foarte mult când am constatat câte voci tinere și frumoase s-au îndreptat spre ediția din acest an a producției. Sunt mulți tineri care au prins curaj, care au descoperit emisiunea, frumusețea ei, extraordinarul ce-i dă viață în fiecare ediție. Sunt sigur că va prinde foarte bine și la actualul sezon.”

Motivul pentru care Romica tociu a renuntat la show-ul „Te cunosc de undeva!“

„Eu sunt actor de comedie, în primul rând, nu solist vocal”

Actorul de comedie nu dispare de pe micul ecran, ci își anunță fanii că pregătește mai multe surprize. Romică Țociu nu a luat pauză de la televiziune, ci doar de la show-ul „Te cunosc de undeva!”.

„Nu înseamnă în niciun caz că dacă nu voi mai fi văzut la emisiunea de sâmbătă seara, gata, am luat o pauză de la televiziune. Nici pomeneală. Mai o surpriză, în buzunar, plus că pregătim deja edițiile de Paște. Și mai fac și o promisiune și anume că în toamnă voi fi iar pregătit de luptă pentru a reveni, de va fi nevoie de mine la „Te cunosc de undeva”. În fond, îmi cunosc posibilitățile. Eu sunt actor de comedie, în primul rând, nu solist vocal, dar fac și eu ce pot!”.

Romică Țociu are agenda încărcată și pregătește spectacolele pe care le are alături de bunul lui prieten, Cornel Palade. Cei doi merg des în străinătate, acolo unde au show-uri pentru românii care sunt departe de casă.

„Alături de Cornel Palade avem multe spectacole de onorat. Tocmai ne-am întors din Italia, iar de Paște avem turneu la Valencia, în Spania. Românii din Germania ne solicită și ei, așa că trebuie să ajungem curând și pe acolo. Plus că trebuie să pregătim sezonul estival, care nu are prea multă răbdare. Avem agenda încărcată. Doar sănătoși să fim, că de restul nu ne plângem.”

Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva!”, sezon 19

Cel de-al 19-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, a avut premiera sâmbăta, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1. Pe scenă au urcat 8 cupluri de artițti în mare formă. CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303