REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Motociclist lovit în plin de un șofer grăbit care a fugit de la locul accidentului, pe Mamaia. Video

Motociclist lovit în plin de un șofer grăbit care a fugit de la locul accidentului, pe Mamaia. Video

Mirela PASCAL 15 mai 2023 | 00:00 3830

O motocicletă Bolt a fost lovită duminică seara, în jurul orei 19.35, de un șofer neatent. Chiar dacă, din imagini pare că motociclistul este de vină, conducătorul autoturismului nu s-a sinchisit să oprească și și-a văzut mai departe de drum.

Motociclist lovit in plin de un sofer grabit care a fugit de la locul accidentului, pe Mamaia. Video

Un motociclist care livrează mâncare prin intermediul Bolt Food a fost la un pas de tragedie, după ce un șofer l-a lovit din plin, pe bulevardul Mamaia. Din imagini, se poate observa cum motociclistul, aflat pe banda a doua, virează ușor stânga pe banda a treia... posibil să se fi dezechilibrat, moment în care un șofer ce se afla pe banda a treia din mers îl lovește în plin.

Motociclist lovit in plin de un sofer grabit care a fugit de la locul accidentului, pe Mamaia. Video

Victima se dezechilibrează și este, pur și simplu, aruncată de pe motor. Șoferul autoturismului nu s-a sinchisit să oprească pentru a-i acorda primul ajutor victimei și își vede mai departe de drum.

Din fericire, motociclistul nu a fost rănit grav.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CT-32-PUF , poate se sesizează poliția
2
4
Mai baiatule,in caz de accident cel care pleaca de la locul produceri accidentului fara incuviintarea organelor de politie este vinovat chiar daca nu a fost vinovat de producerea accidentului,asta sa itzi intre in cap si tie si prostilor care au fost deacord cu ce ai spus tu,mai ales daca careva dintre voi are permis de conducere a unei masini sau a unei carute,caci si carutasi cu drept de circulatie pe drumurile comunale stiu lucrul asta elementar.
6
1
Puuu, bagami-as p**a in guta ta de parvenit ordinar! Tu nu ai gresit niciodata in trafic si esti un model de sofer! fime-ar scarba de jegosi ca tine, sobolan imputit!
6
1
Nu e o scuza ma tampitule! Ca de asta ai urechi ca sa auzi bubuitura, iar in plus de asta ai si oglinzi retrovizoare: ca sa te uiti in ele daca ai auzit ceva pe lateral si nu ai vazut ce! Vad ca si tu esti prajit la creier. Tine-o tot asa ca o sa fii futut in c*r la puscarie!
9
1
Sa opreasca ca sa iti futa tie 2 ciocane in cap ca daca nu ai creier, nu patesti nimic. O sa fie ca si cum a batut toaca! Mare cretin esti ma!
5
1
Si tu esti la fel de idior ca primul postac! Iti iti raspund eu la intrebarea ta idioata: 20 km/h? acum ca te-ai lamurit despre viteza, sper ca te-ai lamurit si ca esti cam p***t, iar intrebarea ta nu isi avea rostul daca priveai imaginile!
6
2
Mai cretinule, ce conteaza cine a provocat accidentul, ma imbecilule? Conteaza ca ala cu autoturismul nu a oprit sa ii acorde primul ajutor. Si pentru asta o sa beleasca p**a, la fel ca si cocalarii ca tine care gandesc asa! Ai c***t in loc de creier! Bice tie ma idiotule!
8
2
Mai exista o variantă. Poate motociclistul s-a dezechilibrat si a cazut pur si simplu p langa masina. Exista posibilitatea ca soferul autoturismului sa nu-l fi vazut. Depinde pe ce banda era fiecare.
1
8
Mai exista e varianata.
1
2
ce ai omis m****a, este ca scuteristii sunt ciuciunghezii adusi de polaris din bangladesh. la ei acasa e plin de scutere, alea nu sunt motociclete. si au numar de IF, ilfov chiajna galbene. poate faci o intrebare la pulitia romana daca au voie sa circule in CT. asa ca fapt divers.
4
10
Un sofer auto complet neatent si iresponsabil, cam cum sunt sunt marea majoritate ! A mai si fugit dupa ce l-a atins pe scuterist, ceea ce cred ca este putin "penal" ! Daca ar fi fost atat de nevinovat, cum obs ca este catalogat in comentarii, de ce nu a oprit ?!?! Ceva alcool sa fi fost, oare, cauza ?! Sau era atat de preocupat de ceea ce vizualiza pe tel mobil incat nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat ...
21
3
bouarul nesi motopirtar nu stie ca nu se schimba banda ca pe chiloti?
8
17
Cert este ca soferul a pus o rau de tot
11
4
Poate sa io s**a "dobitocului". Asa da. Deci Cristinel esti probabil conducător de cazan si asta te face tîmp. Sau mai simplu dai înainte cu mîncatul de HINDEL.Zic sa ai pofta tu si familia ta.Ai urmarit înregistrarea.Dar ce spun eu aici ii pt cei cu minim doi neuroni nu ii cazul tau stai lin.Dormi si suge,suge si dormi.Alupigus.
7
12
Sa opreasca soferul sa ce? Sa ii futa o mama de bataie dobitocului de motociclist poate .......
15
24
Cu ce viteză circula donatorul de organe?
6
16
vita de pe scuter schimba benzile si intra in masina din lateral stanga, apoi se dezechilibreaza. Merita 40 de bice.
23
18

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510