REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Mugur Mihăiescu: Toți analfabeții care nu au avut un serviciu în viața lor sunt senatori și deputați

Mugur Mihăiescu: Toți analfabeții care nu au avut un serviciu în viața lor sunt senatori și deputați

Replica API 10 septembrie 2022 | 17:04 4263

Actorul și antreprenorul, Mugur Mihăescu, a punctat pe câteva subiecte nevralgice în cadrul think thnak-ului românesc inițiat de partidul AUR, ce are ca scop realizarea unui proiect de țară. România nu a mai avut un proiect de țară de la Pactul de la Snagov deși au trecut 27 de ani.

„Haosul nu poate fi descris în societate ca ceva benefic. AUR și-a asumat prin congres Platforma de Merit. Calitatea umană pornește în primul rând de la educație. La ora actuală mediocritatea are tot interesul ca educația să fie cantitativă, nu calitativă, pentru ca ei în mediocritatea lor și în școlile lor cumpărate și în bacalaureatele lor luate la 35 de ani să pară în emiterea teoriilor pe care ni le propun să pară niște guru. Mediocrul va trebui să fie privit ca un guru. Așa cum a spus dl. Teodorovici, sunt acolo parlamentari analfabeți.

Acești mediocri și submediocri pe care societatea, viața particulară și antreprenoriatul iar ejecta pe loc și ar fi cel mult spălători de vase, pentru că altă profesie nu pot avea, au ajuns la ora actuală să emită teorii, ipoteze, să citească o carte care le-a influențat lor viața, de un autor mega inspirat de undeva din Argentina și să citeze din ea fără să știe cum se termină scufița roșie sau punguța cu doi bani.

Din nefericire o mașină nu poți să o pornești în viteza a șasea. Trebuie să treacă prin viteza întâi. Platforma de merit pe care AUR și-a însușit-o este o platformă prin care ne vom asigura că cei care ne vor reprezenta în toate structurile, de la europarlamentari, dar mai ales în Parlamentul României, aceia care trebuie să decidă legile, să fie acolo pentru că au în spate un CV social și un CV profesional de netăgăduit. Noi ieșim cu ei în față.

Trebuie să le arătăm oamenilor care e alternativa. Toți au zis: noi suntem partidul alternativă. Și când au fost acolo au venit cu Bulai, au venit cu Ciurlăi, și cu alți analfabeți sau cu alții care n-au fost în viața vieților lor într-o funcție s-au trezit direct deputați, senatori, s-au nu au avut un serviciu în viața lor. De aceea toate funcțiile noastre pentru viitoarele alegeri vor trebui să fie pe baza Platformei de Merit. 70% nu au mai venit să voteze. De ce? Este clar de ce? Pentru că au văzut ce gângavi conduc această țară. Vi se pare o glumă? Este o glumă! Este un râs ce ni se întâmplă.

Țin extraordinar de mult să transmitem celor 70% care nu ies la vot, pentru că nu e electoratul captiv al acestor mafioți, să le transmitem următorul lucru: „Nu aveți pentru cine vota? Propuneți voi următoarele personalități sau o personalitate la care noi nu ne-am gândit. Ar fi bună pe următorul domeniu.” Venim cu alternative, dar nu de gângavi, gogomani care dau legi, ordonanțe de urgență. Asta fac ei la ora actuală. Dacă AUR va eșua, adică va cădea în capcana celorlalte partide care au ajuns în ultimul hal de mediocritate înseamnă că ultimul care pleacă stinge lumina, conform 60m.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El are dreptate, numai ca a gresit partidul f m m de treaba !
1
0
sau ...trecut ,cei care se considera si sunt considerati de ...mediocritate, s a ridicat si traesc ...bine pe incultura si prostia celor care ...rad din orice!
2
0
Plm...Nu am comentat in viata mea.Dar pentru m****i astia ce plm sa zic?
1
0
Mugur. Ati iesit toti sfertodoctii din usr sa comentati. Nu va convine cand vi se spune ca din statui prin capitalele europene ati ajuns parlamentari. Bai prostilor Mugur Mihaeacu a studiat pe vremea cand facultatile erau pentru cei mai buni liceeni. Nu pentru cei mai slabi care si au loat bacu la treijde ani si apoi au facut particulara in doi ani doar ca sa fie statui prin Europa. Frustratilor din usr sa vi l luati pe comentatorul gigi drept sef. V a facut praf AUR. Au procent de minim 25 la alegerile viitoare iar voi veti avea maxim 2 la suta. Nici rudele nu va mai voteaza. Clanta Stelian!
0
0
Aveti perfecta dreptate , acesti mascarici de la Vacanta Mare au facut de ras comedia romaneasca ! La fel si cei din Trazniti in NATO , alte hahalere , care au fost difuzate la TV ani de zile ! S-au rasucit in mormant marii nostri actori de comedie precum Birlic , Jean Constantin , Puiu Calinescu , Nicu C-tin , Virgil Ogasanu , Nae Lazarescu si altii care nu au fost difuzati de aceste televiziuni comerciale precum ciudatzii astia !
2
0
Are dreptate acest papagal dar uita sa zica si ca seful lui Simion e la fel de impostor in parlament. Un neica nimeni fara nicio realizare in viata lui mizera.
1
0
Mai ai tupeul si nesimtirea sa scoti nasul si sa emiti idei, turnatorule?!
0
2
Stimate domn de la 21:48, cu tot respectul trebuie sa va atrag atentia ca sunteti in eroare. Nu este oala cea la care faceti referire. Este oala de , scuzati, noapte.
0
0
Ai distrus comedia cu cakatul vostru de serial ... " Vacanta Mare " ! Tu ce ai facut in viata ta mai anticultura ? Valabil si pt. Axinte , ala cu oala in cap , care ia taxe pt. spectacole si scene si se scalambaie ca un bou cu sclifosita aia de nevasta-sa ! V-ati imbogatit pe anticultura , jegurilor si acum te dai mare om de HORECA ! FALIMENTUL sa va manance ... mascaricilor !!!
1
0
mare dreptate ai, dar uite mai jos cum injura cateii care nu gandesc si reactioneaza doar la comanda so pe ei, adica pe AUR!
0
1
Nu-l halesc pe personaj, dar mare dreptate are. Toate nulitatile cu diplome luate la Spiru, Hiperion, Cantemir sau de prin Chisinau, au ajuns pe posturi pe care nu le merita. Speta soferului de la vRaja, ajuns director general la OSIM. Gata, sustin AUR.
1
1
Sa ma poopati in cardan sclavilor de sub moi
1
1
care ai scris, tot analfabet esti, spalator de vase e mult si pt tine
0
0
Tablagii de militie ajunsi parlamentari sunt crema.
0
0
Uite unde era geniul! Mugur Mihaescu? Un mediocru, sub toate aspectele...Cati ca el in Parlament? Multi. Doar el lipseste...
0
0
Rau a fost, foarte rau este, dar cu acest asa zis partid la guvernare, va fi sfarsitul filmului. Sau cum spun ei, conec filma.
2
0
Nu va intrece nimeni
2
0
Pat si patason, partid de idioti
4
0
din nefericire esti perfect eligibil
3
0
Dar cine sa inteleaga
0
0
Din nefericire o masina
3
0
Haosul nu poate fi descris
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513