REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Murad a dezvăluit de ce nu a vorbit 13 ani cu Mazăre! Video

Murad a dezvăluit de ce nu a vorbit 13 ani cu Mazăre! Video

Replica API 9 iunie 2022 | 00:40 8248

Afaceristul Mohammad Murad a susţinut, miercuri, 8 iunie, o conferinţă de presă, prin intermediul căreia a vorbit despre faptul că se are în plan înfiinţarea unuia dintre cele mai mari centre de conferinţă din România, cu peste 1.000 de locuri de cazare, un complex hotelier destinat conferinţelor, dar bio! În cadrul evenimentului, afaceristul a abordat și alte subiecte, însă l-a pomenit și pe Radu Mazăre. Murad a explicat de ce nu a vorbit cu fostul primar 13 ani, dar și de ce îi este recunoscător.

"Am investit o sumă importantă de bani așa cum am făcut și la Olimp în ultimii doi ani de zile și am auzit și am citit că în 2024 vom avea un nou președinte, care va fi foarte asemănător cu Vlad Țepeș. Vom face cel mai mare centru de conferință din România cu peste 1000 de locuri de cazare, și primul complex hotelier destinat conferințelor bio. Deci tot ce se consumă acolo este bio, și zona o să fie destul de atractivă pentru oameni, unul dintre avantaje fiind apropierea de București și un peisaj superb. Suntem gata să investim în prima fază 25 de milioane de euro, iar dacă e nevoie vom completa cu o sumă importantă depinde de mersul lucrurilor", a spus Mohammad Murad despre investiţia de la închisoarea Doftana.

Murad: Mazăre m-a dat afară din Mamaia

Schimbând registrul, Murad și- arătat nemulțumirea față de modul în care arată Mamaia, despre care spune că a fost căpușată de mafia imobiliară. Totodată, Murad susține că și Mazăre a avut o parte din vină. Și, dacă tot l-a adus discuție pe Mazăre, Murad ne spune de ce nu a vorbit cu acesta 13 ani de zile.

Eu n-am vorbit cu Mazăre 13 ani. 13 ani m-a amendat continuu. Am plecat de acolo (din Mamaia) și când am venit aici (Mamaia Nord), l-am invitat la deschidere și i-am mulțumit că m-a dat afară de Mamaia. Datorită lui am acest complex acum”, a spus Murad, referindu-se la Phoenicia.

Video:

"Un pensionar nu poate trăi demn cu 300 de euro!"

"Am intrat în politică. E greu. E foarte greu. Nu e admis, e nevoie de o schimbare. Mi-am asumat să fiu un luptător pentru România. M-am întâlnit cu 300 de companii românești. Firme mici. I-am ascultat și am făcut o radiografie clară a mediului de afaceri: avem probleme, nu ne ascultă nimeni. Sunt oamenii șantajați să vândă marfă pe un preț de nimic. Adaosul e de 300%. E mult. Un pensionar nu poate trăi demn cu 300 de euro" a mai spus Murad.

"E o mafie imobiliară pe litoral şi ştiu cine e în spate şi şantajează primarii!"

Revenind la mafia imobiliară..."Puneți capăt construcțiilor. Ați făcut din Mamaia un cartier de oraș! Ați distrus Năvodari. E o mafie imobiliară, cunosc cine e în spate și cine își bate joc. E o instituției care controlează 80% din construcțiile de pe litoral. Cine șantajează primarii? Îi șantajează pe oameni, pe unul sau pe altul, nu pe mine, am avut cazuri concrete. Vreau să fac turism, nu blocuri. Am complex în Năvodari, e aerisit, e parc pentru copii. Am vrut să merg spre sud, iar spațiile verzi au început să dispară, din pricina mafiei imobiliare", a explicat afaceristul.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ma cac in afacerile tale
0
0
Un hot si tepar El si toate firmele lui si ale celorlanti arabi din jurul lui Pe cati a pacalit arabu asta slinos
0
0
Este lafel ca Mazare.Face valuri, atita tot.Sa plece in tara de origine.
0
0
ba murade, n avem ma nevoie de luptatori ca tine.vezi ti de afacerile tale si lasa ne cu politica.tu mai lipseai din parlament.fix tu erai cel care o sa scoata tara din mizerie.hai si ctir bai distrusule.ai venit ai facut foarte bine.ramai acolo unde esti.DE CE NU TE DUCI BA LA TINE IN TARA SA ITI AJUTI TARA?FA MA POLITICA LA TINE ACASA.SI TARA TA ARE NEVOIE DE POLITICIENI.DU TE N PASTELE MA TI, AI GASIT AICI P****I SI CE AI ZIS GATA MA, FAC EU POLITICA. MARS. n am nimic cu arabi dar sa va f u t in gura pe toti astia de ati venit in romania sa faceti voi legea. moooe
0
0
Cu banii de la statul roman
0
0
Agenti economici care colaboreaza cu el nu ramin cu bani in urma colaborarii. E un escroc care plateste foarte greu si putin si care nu mai e de gasit atunci cind trebuie sa dea bani. In realitate nu are o colaborare cinstita cu agenti economici si schimba regulile dupa bunul plac. Ma astept ca acest comentariu sa nu fie postat.
1
0
Cate de urat a fost organizat locul conferintei de presa. Masa aia cu un cearsaf pe ea...La cati bani are omul asta, ar putea sa-si amenajeze un loc frumos pentru asemenea conferinte.
0
0
Comentariile cu adevarul le stergeti
0
0
Poatebne spune cum vrea sa fure el tabara!?
0
0
un arabete de doi lei, vin toti nespalatii la noi in tara, nu i verifica nimeni, banii furati unde se duc,liban,siria..etc banii
0
1
Vrea si el sa fie bagat in seama.
1
1
o sa fie inca un loc chicios in care se vade stilul arabesc cu multe zorzoane si foaste mult mov de zici ca esti la gigi becali in casa .
1
0
Isi pregateste drumul spre Poarta Alba
0
0
Pas cal nu se dezminte. a inceput saptamana in forta iar acum vine materialul dedicat sefului ei Murad. Mi re la esti deja jenanta. deja bate la ochi sustinerea acestei redactii,daca o putem numi redactie de stiri,pentru acest individ. o place pe corina martin.o tine pe langa el pt emotii.asta spune multe despre asocierea martin murad.el crede ca lipindu se de martin are castig de cauza la vreo primarie pe unde vrea el sa candideze.omu deja e bipolar,acum vrea sa faca afaceri acum vrea sa faca politica.nici el numai stie ce vrea sa faca.dar e sustinut de replica.
0
0
Vazele alea fac totul!
0
0
da tu cand ai construit mastodontii aia chiciosi in mamaia si navodari... sau asta nu se pune
0
1
parca cerea ajutor de la autoritati acum construieste locatii de conferite BIO ? sa construiasca la el in Liban ca acolo e praf totul .
1
1
tara asta traieste de pe urma conferintelor
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513