REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Murad a lăsat pe mâna fiicei restaurantul din București

Murad a lăsat pe mâna fiicei restaurantul din București

Replica API 6 aprilie 2022 | 00:42 11787

Controversatul afacerist Murad Mohammad nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscut la nivel național și local ca fiind unul dintre cei mai potenți financiar oameni din România, cu avere de de ordinul sutelor de milioane de euro. Una dintre fiicele lui, Mirna Murad, îi calcă pe urme, după ce a ajutat-o să devină acționar la societatea în baza căreia funcționează restaurantul Mandaolun, dar și Phoenicia Business Center, ambele locații din București. Părțile sociale au fost cedate chiar de fratele afaceristului-politician. Murad a mai făcut o mișcare interesantă: mai nou se ocupă și de fabricarea produselor din carne.

Până în urmă cu câteva luni, societatea SZP Invest SRL din București era deținută de una din firmele lui Mohammad Murad, Triumph Construct SA și de fratele acestuia, Morad Ep Hassan Haidar Batoul, care locuiește în Constanța. Anul trecut, cel din urmă a renunțat la acțiunile sale, cedându-le nepoatei sale, respectiv fiicei lui Mohammad Murad, Mirna Therese Murda. În urma modificărilor, aceasta din urmă a obținut 80 % din acțiuni.

Mirna Murad

Societatea în baza căreia funcționează localul Mandaolun, din București, frecventat de cunoscutul Nuredin Beinur, zi-lumină, are ca domeniu de activitate asigurarea serviciilor de servire a mesei pentru clienți.

Nuredin Beinur

Familia Murad, afaceri cu carne

Luna trecută, familia Murad a decis completarea actului constitutiv al societății cu un nou cod Caen -comerț cu ridicata al fructelor si legumelor în magazine specializate. Asta după ce în februarie a.c. a decis să se bage și în afaceri cu produse din carne. Mai exact, societatea și-a completat codul CAEN cu fabricarea produselor din carne. După aceste modificări, Murad a deschis în incinta Hotelului Phoenicia, din București, subsol o carmangerie.

restaurantul Mandaolun

În 2020, societatea a avut cifra de afacere de 11 569 800 lei, profit de 3 061 936 lei și datorii de 4 044 612 lei.

Dacă în afaceri îi merge strună, în politică Murad nu-și găsește locul. Acesta s-a înscris recent în PER, cu speranța că în 2024 își va găsi un loc în Parlamentul României. Semn că a renunțat la ideea de a candida la primărie… sau cine știe ce surprize ne mai pregătește până la alegeri!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e usor sa faci afaceri dupa ce ai cumparat patrimoniul UTC pe doi lei...
1
0
Innebunit cu capatanile astea libidinoase! De fapt, le faceti reclama si nu sunteti mai departe de ei. Bleahhhhh
0
0
Spala-te dracu pe cap , camila soioasa !
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768