REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
24.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Murad a venit să îl susțină pe Cupșa la vot. Video

Murad a venit să îl susțină pe Cupșa la vot. Video

G.B., A.V., V.R. 9 iunie 2024 | 10:05 642

Ovidiu Cupșa candidat la funcția de primar al municipiului Constanța din partea AUR, și-a exercitat duminică, 9 iunie, dreptul la vot. Mohammad Murad, candidatul la președenția Consiliului Județean Constanța din partea aceluiași partid, a venit tocmai de la Mangalia să îl susțină. 

Murad a venit sa il sustina pe Cupsa la vot. VideoOvidiu Cupșa și Mohammad Murad

Ovidiu Cupșa a venit la vot însoțit de familie.

Murad a venit sa il sustina pe Cupsa la vot. VideoOvidiu Cupșa și familia

La secția la care votează Ovidiu Cupșa sunt foarte mulți alegători care așteaptă să își exercite dreptul la vot.Acesta așteaptă la rând pentru a vota.  La ușa secției s-a format o coadă uriașă.

Video 1:

Video 2:

Ovidiu Cupșa a declarat că votează în primul rând pentru viitorul copiilor.

Murad a venit sa il sustina pe Cupsa la vot. VideoOvidiu Cupșa și Mohammad Murad

Astăzi v-ați făcut datoria cetățenească să veniți la vot sau veți veni până diseară. Mă bucur din tot sufletul pentru că am văzut în secțiile de votare că este o prezență masivă la vot, ceea ce înseamnă că cetățenii Constanței sunt implicați în această schimbare. Eu împreună cu familia mea am votat cu speranța că vom putea schimba ceva pentru viitorul Constanței. Am votat pentru viitorul copiilor noștri, am vota pentru a ne ține propria casă, pentru a ne respecta vârstnicii și pentru a face din Constanța așa cum merită un oraș dezvoltat. Astăzi, Constanța are o șansă uriașă. Are șansa de a ieși de sub tutela grupurilor de interese care o conduc și a fi redată cetățenilor ei. Astăzi, Constanța poate fi din nou pusă pe harta lumii și pe harta României. Astăzi, Constanța poate să devină acel oraș de care eram mândri, acel oraș pentru care ne invidiau toți atunci când mergeam oriunde în țară. Eu sper ca de Duminica Orbului, pentru că astăzi este și Duminica Orbului, Dumnezeu ne va lumina. Sper că toți cetățenii Constanței vor fi prezenți la această decizie și sper că diseară vom încheia această zi cu bucurie și cu recunoștință față de Dumnezeu. Dumnezeu să apere Constanța!”, a declarat Ovidiu Cupșa.

Mohammad Murad îndeamnă pe toată lumea să iasă la vot pentru ca tineretul să rămână acasă și să nu mai plece peste hotare.

Murad a venit sa il sustina pe Cupsa la vot. VideoOvidiu Cupșa și Mohammad Murad
 

Sper așa cum spunea Ovidiu, să devină 9 iunie sărbătoarea în care județul Constanța a fost eliberat. 34 de ani se repetă aceeași istorie fără soluție, doar interese de grup. Interese mafiote care au pus ghearele în fiecare casă și în fiecare suflet încât să nu mai avem nicio speranță. Pentru ca tineretul să rămână acasă, pentru copiii care își așteaptă părinții plecați este nevoie ca noi toți să punem o ștampilă pentru schimbare.”, a declarat Mohammad Murad.

Video 3:

Video 4:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279