REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.9° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
29.9° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Murad, apel către Ciucă: Avem nevoie urgentă de forță de muncă

Murad, apel către Ciucă: Avem nevoie urgentă de forță de muncă

Replica API 21 iunie 2022 | 00:00 2595

Omul de afaceri și președintele Executiv al Partidul Ecologist Român, Mohammad Murad, a transmis o scrisoare deschisă către premierul României, Nicolae Ciucă, în legătură cu necesitatea de forță de muncă pe litoralul românesc.

Mohammad Murad

„Stimate Domnule Prim-ministru,

În calitate de om de afaceri, de Președinte de Onoare al Federației Patronatelor din Turism, cât și de Președinte Executiv al Partidului Ecologist Român, vin în atenția dumneavoastră cu solicitarea de a ne susține în rezolvarea unei situații de interes național.

Astăzi mediul de afaceri din Romănia se confruntă cu o problemă majoră – cea a lipsei de forță de muncă. Economia noastră are nevoie urgentă de 300 000 de angajați care pot fi aduși doar din afara țării.

Conducerea Inspectoratului General pentru Imigrari este depășită de această problemă.

Noi, mediul de afaceri, avem nevoie urgentă de forță de muncă, forța de muncă ce poate genera într-un an de zile venituri la bugetul de stat de peste 1 000 000 000 euro, ne mai luând în calcul valoarea adăugată pe care aceștia o aduc în economia românească.

Fară a aduce forță de muncă, o parte din hoteluri și restaurante vor fi nevoite să închidă sau să nu deschidă deloc în acest sezon, iar în sectorul agricol, o parte din produse nu vor fi recoltate.

Vă solicit, de urgență, să mijlociți o întrevedere între mediul de afaceri din România și Ministrul de Finanțe – domnul Adrian Câciu, în care să explicăm cu detalii problemele nostre, cât și soluțiile pe care noi le vedem .

De asemenea, solicităm schimbarea conducerii Inspectoratului General pentru Imigrări pentru subminarea businessului românesc și chiar a economiei țării.

Aștept cu interes un răspuns cât mai urgent posibil.“ a transmis Mohammad Murad, președintele Executiv al Partidul Ecologist Român.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TI SA PERMIS CHIAR MULTE. DRAGI CETATENI GANDITIVA DECAT SA FI SCLAV LA UN AFRICAN SA TE GANDESTI DE 2 SAU DE 10 ORI DAK AI ORGOLIU DE OM SI DE ROMAN
0
0
chiar tremurati toti de frica astuia sau v-a cumparat pe toti?
0
0
Ca pe indieni ii plateste cu 2500 leinpe luna. Normal ca vor oameni din India Pakistan Nepal Sri Lanka. Pe roman nu vrea sa l plateasca la cat merita si cat e normal. Asa ii cobvine sa plateasca un indian.ca ala cu o cazare 10 n camera si un sac de orez l a rezolvat.ii mai da si 400 de euro net banii pe care ala ii facea in 4 5 luni la el in tara si a rezolvat problema.fmm murad.sper sa ti raspunda premierul cand o sa zboare porcu.te n gura
0
0
da pe arabetele asta nu il intreaba nimeni nimic de la imigrari? nu se duce nimeni sa ii verifice coteturile de la chici phoenicia? chiar a ajuns un arabete sa dicteze in romania?
0
0
Vrea sa ne aduca salbatici ca el.Nu,nu ,nu !
0
0
murat asta sa ceara la el la Liban chestii .
1
0
Bai cap de oaie, vor veni oameni sa se angajeze cand veti plati salariul corect. Sictir !
2
0
Du-te de unde ai venit!
0
0
Dragi patroni ,va mai aduceti aminte ? Va mai aduceti aminte cum plecau angajatii de la voi , neplatiti pe 1-2 luni !? Va mai aduceti aminte ce salarii de mizerie ofereati angajatilor ? Bun , acum serviti voi turistii.... noi muncim pe salarii corecte si decente , peste hotare !
0
0
Mai Murad si ceilalti patroni din turism ce vreti de la primulministru ma?,dupa ce ani de zile iati tratat pe fosti vostri angajati tu formula:"mai nene la mine asta este salariul vrei mai mult dute la altul"si au plecat Romani,sunt lucratori romani in turism la Italieni,Spanioli sau in alte tari europene cati vrei,altfel se stie ca la salarii sunteti stransi la punaga dar la preturi sunteti la nivelul industriei turismului din tarile alea unde au plecat romani pentru un salariu mai bun,deci problema nu este la guvern ci la voi mai patronilor.
1
0
Dear Mr. Murad, If you and you cohorts paid a decent wage you would have all the labor you require. Below market wages creates shortages.
2
0
a nu mai sunt oameni cand va bateati joc de ei era bine acum la revedere aduceti pakistanezi si pe astia sa ii platiti
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513