REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
19.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Murad vrea să schimbe fața stațiunii Mamaia. Video

Murad vrea să schimbe fața stațiunii Mamaia. Video

Emilia BABU, Andreea VLAICU 31 iulie 2024 | 00:00 803

Mohammad Murad este fără doar și poate un om de afaceri de succes. Candidatul din partea AUR la președinția Consiliului Județean a acordat un interviu pentru Replica de Constanța, în cadrul căruia a vorbit despre candidatura la prezidențiale a președintelui partidului AUR, George Simion, despre afacerile sale de pe litoral, dar și despre rezultatele alegerilor din data de 9 iunie.

Murad vrea sa schimbe fata statiunii Mamaia. VideoMohammad Murad, Emilia Babu

În debutul interviului, Mohammad Murad a vorbit despre afacerile sale de pe litoralul românesc, în ceea ce privește hotelurile pe care le deține. Acesta a relatat că îi place ce face, iar rezultatele nu ezită să apară. „Am făcut o mică analiză. Suntem peste anul trecut, cu 3% în anumite hoteluri până la chiar 20%. Cred că suntem singura companie care se află în creștere și este o creștere vizibilă. Asta are un singur motiv și aceea este implicarea mea, cu toate că am început târziu. Mă implic, sunt dedicat și îmi place ce fac. A doua zi după campanie (n. red. electorală) am făcut o întâlnire cu toți colegii mei de pe partea de conducere. I-am informat că sunt prezent pe partea turistică și am pus la punct lucrurile care erau în întârziere”, a relatat Murad.

În continuare, Mohammad Murad a vorbit despre rezultatele pe care le-a obținut la alegerile din data de 9 iunie a.c.,. Reamintim că a candidat pentru președinția Consiliului Județean Constanța, obținând voturile a 14,72% dintre cei prezenți la vot. „Vreau să mulțumesc celor aproape 50.000 de persoane care au pus ștampila pe mine sau pe partidul AUR. Este un lucru pe care niciodată nu o să-l uit. În fiecare dimineață mă gândesc că sunt 50.000 de oameni care și-au asumat și au pus ștampila pe o persoană care nu e român 100%, nu este născut în România, este într-un partid nou. Mă simt dator. Nu o să fie întâlnire cu alegătorii o dată la 4 ani. Voi încerca să apăr interesele nu doar a 50.000 de persoane care au votat AUR, ci a tuturor constănțenilor”, a adăugat Mohammad Murad.

Video 1:

Va candida Mohammad Murad la alegerile parlamentare?

Întrebat ce va face mai departe, dacă vrea să intre în Consiliul Județean Constanța sau va candida pentru un loc în Parlament, Murad a lămurit. „Cred că până la urmă este nevoie de mine și la parlamentare. La parlamentare cred că voi rămâne la Mangalia. Este un oraș care are niște răni foarte mari. Este nevoie de o soluție acolo. Îmi cer scuze celor care mă vor în Consiliul Județean, dar locul meu nu este unde este mai bine, ci unde este nevoie de mine”, a spus acesta.

Omul de afaceri crede că litoralul încă mai poate fi resuscitat

Mohammad Murad este optimist și crede că litoralul românesc încă mai poate fi resuscitat și spune că se poate produce schimbarea la față: „Cu toată modestia vă spun. Soluția o am. Până la anul se poate să vedem cu totul altceva și depinde de primarul Chițac. Dacă primarul este deschis să aibă încredere în ce îi voi transmite. Vă garantez că Mamaia va arăta la anul cu totul altfel. Este nevoie de mai multe evenimente, de mai multă deschidere”, a spus acesta.

Video 2:

Mohammad Murad despre Planul Simion

Potrivit lui Mohammad Murad, planul lui George Simion de a oferi apartamente tinerilor la prețuri mult mai avantajoase decât prețul pieței este unul foarte bun. „Dacă Chițac mă invită la o discuție, că vrea să facă 1.000 de apartamente de 50 de mp, eu îi voi spune că prețul pe apartament la cheie, mobilat este de 35.000 de euro”. Atunci când s-a adus în discuție faptul că un apartament de 50 de mp ajunge undeva la 70.000 de euro, Murad a spus: „Cine a spus că prețul de 70.000 de euro este prețul real?”

Murad: Cristian Radu crede că este stăpân

Spre finalul interviului, Mohammad Murad a vorbit despre birocrație și cum afectează aceasta piața imobiliară și prețul exagerat al apartamentelor. „Cea mai mare problemă care crește prețul unui apartament în România este birocrația. Dacă fac mulți, apare concurența, adică scade prețul. Dacă doar unul, doi sau trei au acces la primar și obțin autorizație de construcție, fac piața cum vor ei. Mergeți în sud! Trimiteți o persoană să încerce să obțină o autorizație pentru un bloc de 3 etaje în Mangalia. Eu vă garantez că nu va obține niciodată autorizație de construcție. Cristi Radu crede că este stăpân. O astfel de viziune este total greșită. Înainte de a interveni DNA acolo, trebuie să intervină partidul”, a încheiat Murad.

Mai multe, urmăriți în materialul VIDEO de mai jos:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513