REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
29.4° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Murad zice că bătălia între AUR, PSD și PNL va fi foarte dură. Video

Murad zice că bătălia între AUR, PSD și PNL va fi foarte dură. Video

Virgil STOIAN 25 martie 2024 | 00:00 2487

Președintele AUR, George Simion, a anunțat sâmbătă, 23 martie, că Mohammad Murad este candidatul din partea AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Anunțul a venit ca o surpriză pentru Mohammad Murad care nu se aștepta la această nominalizare. Reporterii Replica au reușit să vorbească cu Murad și înainte de aflarea veștii, dar și după.

Murad zice ca batalia intre AUR, PSD si PNL va fi foarte dura. VideoMohammad Murad


Împărțit între candidatura pentru Primăria Mangalia și Consiliul Județean Constanța, afaceristul declara înainte de anunțul lui George Simion că se așteaptă ca PSD să facă jocuri pentru ca Radu Cristian, actualul primar din Mangalia, să câștige un nou mandat, însă că are prima șansă la președinția CJ Constanța.

AUR este o forță

George Simion decide. Cred că avem variantele cele mai bune acum. Pot să vă spun că AUR este o forță și noi suntem niște membri, sau soldați fără uniforme, iar George Simion va decide ce e bine pentru noi și pentru România. Este vorba despre o ultimă discuție pe care trebuie să o am cu George Simion și sunt convins că în câteva zile o să luăm o decizie, pentru că trebuie să vedem care e cea mai bună variantă. La Mangalia e o problemă, nu cu Radu Cristian, aș vrea ca PSD să aibă un joc corect, nu am nimic cu nici o persoană. Dacă nu se fac jocuri pe sub masă, Radu Cristian nu are cum să mai rămână primar și cu sigurantă, dacă mă duc la Consiliul Județean, vă garantez că bătălia va fi foarte dură între noi, PSD și PNL și vă spun că am șansa cea mai mare conforma sondajelor făcute de PNL și PSD. Oamenii vor o schimbare și nu se poate o schimbare fără implicare. Se dorește altceva iar noi, echipa AUR, suntem altceva. a declarat Murad înainte de aflarea nominalizării.

Murad zice ca batalia intre AUR, PSD si PNL va fi foarte dura. VideoMohammad Murad

Video:

Constanța va fi cel mai important oraș turistic

După aflarea nominalizării, Murad a vorbit și despre ce va face dacă va câștiga postul de președinte al Consiliului Județean. Mohammad Murad vrea să aducă Constanța, din punct de vedere turistic, la concurență cu orașele care atrag, la ora actuală, cei mai mulți turiști. „Sunt în luptă din anii 2000. Sunt singura persoană care am vorbit întotdeauna diferit de toți ceilalți. Îmi doresc ca toți constănțenii să simtă altceva și să concurăm să fie cel mai frumos oraș, cu mare succes, în special că este un oraș care are două lucruri pe care nu le are alt oraș: port și turism. Degeaba avem multe lucruri frumoase, dacă nu avem oameni care să conducă aceste lucruri. Niciodată nu am pus mâna pe ceva și să nu transform într-o atracție. Am două dezavantaje: primul că sunt om de afaceri, cu toate că aș vrea să închei acest capitol și al doilea că sunt născut în altă parte. Cu toate că sunt născut în altă parte, aici voi muri. Voi face tot posibilul pentru ca municipiul și județul Constanța să fie din nou pe hartă din punct de vedere turistic, la nivelul României, Europei și internațional. Nicio persoană din conducerea Constanței nu a avut ușa deschisă încât să îmi permit să dau sfaturi. Toți când ajung acolo nu se mai uită în jos, spunând că au rău de înălțime. Mereu am fost dispus să dau sfaturi. Astăzi, din păcate, cei care vizitează Cluj, Timișoara, Brașov sau Sibiu sunt în număr mai mare decât cei care ajung în Constanța. Nu este admisibil acest lucru. Nu mă las bătut nici de Oradea, Timișoara sau Cluj: Constanța va fi cel mai important oraș turistic, la fel și Mangalia, Năvodari, tot județul. Nu am avut contracte cu statul român. Am făcut totul să arăt că în România se poate. Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ a încheiat Mohammad Murad.

Murad zice ca batalia intre AUR, PSD si PNL va fi foarte dura. VideoMohammad Murad

Cine este Mohammad Murad

Mohammad Murad, fondator şi preşedinte al Phoenicia Hotels, este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România şi unul dintre cei mai mari investitori în acest sector economic. În total, el a investit în proiectele locale circa 200 de milioane de euro. Omul de afaceri a venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina (neurologie). După Revoluţie a avut diverse iniţiative antreprenoriale, începând cu o terasă în Regie.
Astăzi, la peste trei decenii distanţă, grupul său hotelier e format din şase companii care administrează 12 hoteluri pe litoralul românesc, în staţiuni precum Mamaia, Olimp, Jupiter şi Năvodari, dar şi în Bucureşti. Murad şi familia sa au afaceri şi în domeniul imobiliar şi deţin totodată producătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime. În privința politicii, Mohammad Murad a fost în 2020 candidat independent, dar susținut de PSD, la funcţia de primar al Mangaliei, unde a pierdut în fața lui Radu Cristian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu Ahab am prins balena, acumu trimis eu la rumânica a mea sclav Murad ciuhap să prindă banul de la balenă că astam om știe fure bine, e viața lui. Aman, Murad și Georges Simionica cărat la mine sac cu banii mulți dar miroseau a brânză de la m*******i de la Constanța. Hai cu mai mulți, mirosul nu contează
1
0
Mitroi îi mănâncă de vii pe cei declarați candidați, nu are nici un băiat real în ring, îi bate cu o mână la spate și la scor! În schimb, că are averi, că n-are averi, justificate, ori ba, dacă nu a fost deranjat de justiție până acum, înseamnă că-i curat! Dacă mai lucrează la maleabilitate și-și însușește, învață repede și asumă ce este corect, sigur mai câștigă un mandat! Nu cred că poți să stai pe un scaun de primar atâta timp, dacă nu te respectă lumea, înseamnă că a fost serios baiatu'! Nu zic că nu pot apărea surprize și din partea adversă, numai că, parcă pe ceilalți nu-i recomandă fața acum!?
1
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!!!
2
1
spune cu cine te insotesti ca sa -ti spun cine esti ! mafiot ai fost si mafiot vei ramine
2
0
Mai Simioane si tu Murad,este adevarat ce atzi spus cum ca :"oameni vor o schimbare"nimai ca schimbarea pe care o vor oameni de care vorbitzi nu suntetzi voi cei de la A.U.R.tocmai pentru ca oameni de baza ai A.U.R.sunt dezertori de la P.N.L. si P.S.D.pe langa care va invartitzi voi ashtia cu ifose de politicieni si cand baza A.U.R.sunt PSDishti si PNLishti cum sa fie AUR schimbarea pe care o vor romani la actualul binom PSD. PNL.
7
0
AUR o haita de hoți, borfași, excroci oameni lipsiți de caracter, fără coloana vertebrala, conduși de dorința unei poziții de parlamentar ceea ce se traduce în bani și pensii soeciale
10
0
De acut grija si cu cinema votam . Nu trebuie sa ne fie rusine nici cu MITROI.
3
0
După părerea mea, dacă Mitroi tratează serios problema, îi spulberă pe toți acești perdanți.
9
1
adica asta candideaza sau nu la functia de Presedinte la CJC? Cat de mincinosi sunt? Cat de p****i ne cred.
7
0
E o vorbă în popor,, cu cât ai vrei și mai mult,, vreți să-mi spuneți mie că pe arab îl interesează bunăstarea acestui oraș numit mach1don1a
19
1
A ajuns acest bisnitar, care pe vremea lui Ceasca vindea blugi ,kentosane si cafea, sa ne invete ce este democratia si economia! Nu ar fi bine sa iti vezi matale , numai de afacerile tale si atat!?
24
1
Vesnicul perdant in alegeri a ajuns la AUR!
23
0
CANDIDATII PENELE SI...PESEDE...VOR FI VOTATI...LA GREU....DOAR DE ...DRACU DE LA 12 NOAPTEA...ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU...POATE SCAPAM DE ACESTE LEPRE... NE-AM SATURAT DE JIGODII...
12
3
Au mai votat romanii ""un neamț ""..la conducerea țării....acum asta mai trebuie sa vină la cj...și gata șanțul o tara de nebuni care ne meritam soarta. O sa facă Mitroi.. pipi de la distanta pe ei
19
4
De ce dracu nu lau propus si pe Arafat faceau echipa
22
1
Unirea romanilor cu candidat libanez .... ce face banul din om...
28
0
Bravo haur ati strans toate gunoaele si scursurile din Cta macar stim unde le gasim
29
0
I-au aruncat inainte pe unii sa ia sagetile ... altii vor fi candidatii dupa ce se va stabili la final. Pana nu vezi listele afisate nu e bine sa comentezi prea mult.
6
9
violuri la scoala de vara, tovarasi cu pedofilia, grea haurimea asta fratica. hai cu avocatul shaorma eurovlahu si cu miss stelllla, ca astia se lipesc bine de hauristul ortodox murad, cu apendic portofel saiock.
25
0
cine naiba o sa voteze cu ciuhabul asta ?sa se duca la el in tiganie.
21
1
Acest individ de a cărui origini nu am să mă leg a fost prins în trecut dând bani oamenilor pentru a fi ales. Are mult tupeu, mai ales că își trâmbițează calitățile de om și politician.
30
1
Care e platforma voastra program ? Defiecare data in perioadele grele isi fac aparitia partidele extremiste Cu latrai care prind la populatia greu incercata
26
1
Un roman adevărat. Așa cum sunt toți aurolacii și șoșocarii.
26
1
PĂI AUR ESTE FORMAT DIN PESEDIȘTI ȘI PENELIȘTI! Toți pesediștii și penelistii fomisti și fripturiști au fugit la AUR după ciolan, aceiași care au parazitat politica de la revoluție până acum, care s-au ghiftuit de bani publici pe unde au putut și cum au putut! CUPSA, candidatul la primăria Constanța ESTE PENELIST DE O VIAȚĂ ȘI A FĂCUT PARTE DIN ECHIPA CARE A DISTRUS CONSTANȚA!!! Acum a venit la AUR! Nu vă e rușine, baaaa??! Mai și vorbiți! Ați gonit toți naționaliștii adevărați din partid ca să nu vă deranjeze nimeni și să puneți voi labele pe tot partidul! CONSTĂNȚENI, informați-vă înainte de vot! Rușine, impostorule Cupsa! N-ai nicio treabă cu naționalismul.
35
2
Numai un om cu suferinta psihica l-ar vota pe acest g.unoi. ce nu pot intelege este cum de inca ii permit serviciile de informatii atatea...
38
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620