REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Musicalul ''Mean Girls'' s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

Musicalul ''Mean Girls'' s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

A.F. 23 ianuarie 2024 | 00:00 236

Musicalul "Mean Girls", o adaptare a filmului omonim din 2004, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit companiei de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Musicalul ''Mean Girls'' s-a mentinut pe primul loc in box-office-ul nord-american

Peste 20% dintre persoanele care au înfruntat frigul hibernal din Statele Unite pentru a se refugia într-un cinematograf între vineri şi duminică au mers să vizioneze această poveste despre un grup de liceene, iubite şi în acelaşi timp detestate.

Noua producţie este regizată de Tina Fey, care a scris scenariul lungmetrajului "Mean Girls" din 2004, devenit un film-cult în Statele Unite.

Tina Fey, care este şi o apreciată actriţă de comedie, şi-a reluat rolul profesoarei de matematică din filmul original şi joacă de această dată alături de Angourie Rice, Renee Rapp, Auli'i Cravalho şi Bebe Wood. Vedeta primului film, Lindsay Lohan, are doar o scurtă apariţie de data aceasta.

Produs de Paramount, acest musical a obţinut încasări de 11,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul "The Beekeeper", de la Amazon şi MGM Studios, s-a menţinut pe locul al doilea, cu încasări de 8,5 milioane de dolari.

În acest film de acţiune, Jason Statham joacă rolul unui fost membru al forţelor speciale, în prezent apicultor, care caută să se răzbune pe un grup misterios ale cărui escrocherii au dus la sinuciderea unei femei în vârstă.

Filmul "Wonka", lansat pe 15 decembrie în America de Nord şi cu Timothée Chalamet în rolul ciocolatierului omonim, s-a menţinut pe poziţia a treia, după ce a obţinut încasări de 6,4 milioane de dolari.

Comedia romantică "Anyone but You", produsă de Sony, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 5,4 milioane de dolari. Sydney Sweeney şi Glen Powell - care a putut fi văzut recent "Top Gun: Maverick" - interpretează doi îndrăgostiţi a căror poveste de dragoste iniţială este afectată de neînţelegeri.

Pe locul al cincilea se situează filmul de animaţie "Migration", o producţie Universal şi Illumination, care urmăreşte aventurile unei familii extravagante de raţe sălbatice ce încearcă să ajungă în Jamaica din nord-estul Statelor Unite. Pelicula a obţinut încasări de 5,3 milioane de dolari, citează Agerpres.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "Aquaman and the Lost Kingdom" (3,6 milioane de dolari)

7. "I.S.S." (3 milioane de dolari)

8. "Night Swim" (2,7 milioane de dolari)

9. "The Boys in the Boat" (2,5 milioane de dolari)

10. "Poor Things" (2 milioane de dolari). 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016