REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
31.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Nadia Comăneci și-a surprins fanii cu noul său tatuaj „Mi-am dorit ceva unic“

Nadia Comăneci și-a surprins fanii cu noul său tatuaj „Mi-am dorit ceva unic“

A.F. 9 februarie 2024 | 00:00 767

Fosta gimnastă, Nadia Comăneci, și-a postat pe rețelele de socializare noul tatuaj. Fanii au fost surprinși de tatuajul ales de sportivă, care reprezintă un moment important din viața sa.

Nadia Comaneci si-a surprins fanii cu noul sau tatuaj „Mi-am dorit ceva unic“Nadia Comăneci 

Nadia Comăneci se numără printre figurile emblematice ale sportului românesc. În vârstă de 62 de ani, legendara gimnastă și-a cucerit din nou fanii cu ultima sa postare de pe contul de Facebook.

Supranumită "Zeița de la Montreal", Nadia Comăneci a postat de curând o fotografie în care arată că și-a făcut un tatuaj inedit pe picior. Sportiva a ales să își tatueze pe picior cel mai important moment din gimnastică. 

"Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc.

Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00", a spus Nadia Comăneci, potrivit orangesport.ro.

Nadia Comaneci si-a surprins fanii cu noul sau tatuaj „Mi-am dorit ceva unic“

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a obținut nota 10

În 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci a realizat o performanță istorică, devenind prima gimnastă din lume care a obținut nota perfectă de 10. Evoluția impecabilă a gimnastei a luat pe nepregătite organizatorii.

Computerul folosit pentru afișarea notelor pe tabelă nu era programat să afișeze nota 10, astfel că după exercițiu pe ecran a apărut nota 1.00. După câteva momente de confuzie, arbitrii au confirmat că Nadia Comăneci devenea prima gimnastă din istoria care primea nota 10.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510