REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

NAȘA lui BĂDĂLĂU, patroana hotelului Alcor, a INTRAT și în PORTUL Constanța!

NAȘA lui BĂDĂLĂU, patroana hotelului Alcor, a INTRAT și în PORTUL Constanța!

Replica API 11 ianuarie 2022 | 00:22 8796

Paula Cușa, care este nașa de cununie a lui Gabriel Bădălău și a constănțencei Claudia Pătrășcanu, a mai prins un contract în județul Constanța. Și, nu orice fel de contract, ci unul ”baban”, cu Portul Constanța. Firma familiei Cușa va proiecta și va executa prin firma sa, G&M Road Building Engineering, reparații Capitale Căi de Rulare din Terminalul de Containere. Contractul a fost atribuit recent și are o valoare de aproape 8 milioane de lei.

Paula Cușa și soțul ei

Paula Cușa, nașa de cununie a lui Gabi Bădălău și a Claudei Pătrășcanu, și asociata ei Magda Alexandru, proiectant de meserie, intrată recent pe piața construcțiilor, au prins un mega contract cu Portul Constanța. G&M Road Building Engineering va repara de la A la Z Căile de Rulare din Terminalul de Containere pentru Danele 121…123. Contractul a fost atribuit chiar înainte de Crăciun, pe 23 decembrie și are o valoare de ): 7.960.900 lei. Cele două asociate vor elabora și întreaga documentație necesară proiectării lucrărilor de Reparații capitale Cai de rulare din Terminalul de Containere.

În octombrie, societatea a mai prins un contract bănos la Mangalia, de peste 10 milioane de lei, echivalentul a peste 2 milioane de euro, pentru proiectare și execuție „Obiectivul specific modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia, pe care se va desfășura traficul mijloacelor de transport în comun, cât și încurajarea traficului nemotorizat prin facilitarea accesului la sistemul de transport public și crearea de zone pietonale și piste de cicliști”.

În 2020, societatea a avut cifra de afaceri de 53 282 069 lei, profit de 1 148 659 lei și datorii de 7 267 846 lei.

Paula Cușa administrează hotelul Alcor din Mamaia

Familia Cușa deține, în Mamaia, hotelul Alcor, unde s-au filmat numeroase secvențe din "BD la munte şi mare", cumpărat de la familia fostei deputate PDL de Constanta, Magda Stavrositu. Hotelul este clasificat la trei stele si are 5 nivele și 119 camere şi este administrat de soţia patronului de la Gecor, Paula Cuşa.

Familiile Cușa și Bădălău

Așa cum arătam și mai sus, fiul său, George Cuşa, și soția lui, Paula Cușa, l-a cununat pe fiul ministrul Economiei, Gabriel Bădălău, acesta din urmă căsătorindu-se în 2016 cu constănţeanca Claudia Pătrăşcanu, astăzi în plin proces de divorț. Sabina Bădălău, fiica lui Niculae Bădălau, este naşa fiicei lui George Cusa şi a Paulei Cuşa. Cuşa senior (tatăl lui George Cuşa), este finul fostului senator Cătălin Voicu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot brinzari raman .
9
1
O adunatura de lichele PSD-iste
12
0
Chiar nu se mai poate trai in tara asta de atati imbuibati asa zis baroni ce impart totul intre ei; nu se face nici o licitatie si daca se face jigodiile se ajuta intre ei si chiar n-ai nici un sort de izbanda sa apuci vre-o lucrare sa gasesti o portita sa ai din ce trai ca sacali te doboara din start: singura solutie sa plecam cu toti sa-i lasam simguri iar cei ce raman sa-si bata joc de ei chiar pana la limita existentei lor pana vor ceda, asta merita acesti idioti !
17
0
Cuscrii si cumetrii vitregi...sa vina diaspora, ca sa ne pisam pe ea !
5
7
chiar ca imbarligaturi de arhitecte
4
1
armanii sunt pesti tot
10
0
de banditi !
21
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303