REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Nașii de cinste la nunta Roxanei Vancea - Vladimir Ciorbă, care deține Nordis în Mamaia și Laura Vicol, deputat PSD

Nașii de cinste la nunta Roxanei Vancea - Vladimir Ciorbă, care deține Nordis în Mamaia și Laura Vicol, deputat PSD

Andreea VLAICU 6 martie 2024 | 00:00 229

După 5 ani de la cununie civilă, Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 2 martie a.c. iar nașii au fost nimeni alții decât Vladimir Ciorbă și Laura Vicol. Cei doi au nume care răsună puternic, mai ales că Ciorbă deține, printre multe altele, și Nordis Group cu ajutorul căruia a deschis și complexul de lux Nordis din Mamaia, iar ea este deputat PSD și președinte al Comisiei juridice a Camerei Deputaților. 

Nasii de cinste la nunta Roxanei Vancea - Vladimir Ciorba, care detine Nordis in Mamaia si Laura Vicol, deputat PSDLaura Vicol și Vladimir Ciorbă la nuntă

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului 2019. La distanță de aproape 5 ani, mai exact pe 2 martie 2024, aceștia au oficiat și cununia religioasă. Pe lângă rochia de prințesă a miresei, în evidență au ieșit și nașii. Proaspăt căsătoriții au nașă deputat și naș deținător de o sumedenie de firme, printre care și complexul Nordis din Mamaia.

Nordis Mamaia, datorii de 180 de milioane de lei

Nordis Mamaia are ca acționar majoritar firma Nordis Management, firmă la care Ciorbă deține 44 % din acțiuni, Alexandru Mihai doar 8%, în timp ce MAPP Development SRL are 46 % din acțiuni, unde acționar majoritar este Postoacă Gheorghe. Cu toate că se construiesc și se vând apartamente pe bandă rulantă, în primul an de la înființare, societatea a înregistrat 100 de milioane de lei datorie. La scurt timp, datoriile au crescut la 180 de milioane de lei.

Nasii de cinste la nunta Roxanei Vancea - Vladimir Ciorba, care detine Nordis in Mamaia si Laura Vicol, deputat PSDVladimir Ciorbă

Compania Nordis a fost acuzată că „uită” să predea apartamentele de pe litoral, chiar dacă au fost plătite. Mai mulți păgubiți au intentat procese în instanță, susținând că au plătit bani grei pe imobilele din complexul de lux, așteptând ca în termen de doi ani să primească apartamentele, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, compania evocând motivul că nu sunt gata. Ulterior s-a dispus instituirea sechestrului judiciar asupra unui apartament a unuia dintre păgubiți pentru a ține loc de act autentic de vânzare-cumpărare.

Nasii de cinste la nunta Roxanei Vancea - Vladimir Ciorba, care detine Nordis in Mamaia si Laura Vicol, deputat PSDLaura Vicol

Cine este Laura Vicol

Nașa de cununie a cuplului Roxana Vancea - Dragoș Paiu, Laura Vicol este din lumea politică. Aceasta este avocat, deputat ales din partea PSD în anul 2020, iar începând cu sfărșitul anului 2021, deține și funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților a României, fiind prima femeie în această funcție. 

Nasii de cinste la nunta Roxanei Vancea - Vladimir Ciorba, care detine Nordis in Mamaia si Laura Vicol, deputat PSDNordis Mamaia


„Acum 11 ani (sau mai mult) m-am întâlnit cu Laura în sală, venea de la tribunal într-un costum absolut superb, frumoasă cum e și acum. Era perfectă! I-am zis că eu nu o să mă căsătoresc niciodată, dar dacă se va întâmpla vreo minune și o să o fac, vreau ca ea să fie nașa mea. Acum 5 luni când am sunat-o să îi spun că am decis să mă căsătoresc religios, nu a ezitat o secundă, a acceptat și nu pot să descriu cât de fericită m-a făcut, chiar dacă simțeam că așa se va întâmpla, oricum. Pentru mine este exemplu de OM în tot sensul cuvântului, de femeie, de soție (Vladimir ești un norocos!), de mamă, e o femeie completă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că face parte din viața mea!',” a relatat Vancea despre Vicol, după nuntă, nespunând nimic despre nașul de cununie.


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166