REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Nașul Horia Constantinescu supărat pe finul Condari, după scandalul din PSD Costinești! Video

Nașul Horia Constantinescu supărat pe finul Condari, după scandalul din PSD Costinești! Video

Mirela PASCAL 14 septembrie 2024 | 00:00 346

Horia Constantinescu, nașul lui Adrian Condari, consilier local la Costinești, reacționează în urma scandalului în care acesta a fost implicat. Exclus din PSD pentru că ar fi susținut adversarul PNL, Condari vorbește despre o gașcă care face jocurile în Costinești și în care nu se regăsește. Horia Constantinescu lovește în finul Condari și spune că l-a dezamăgit.

Nasul Horia Constantinescu suparat pe finul Condari, dupa scandalul din PSD Costinesti! Video

Am renunțat la poziția de consilier local și totodată m-am retras și din PSD, pentru că nu mă mai regăsesc în gașca care face jocurile la Costinești. Nu mă retrag din politică, însă deocamdată nu știu ce voi face în continuare”, a declarat Adrian Condari, pentru Replica de Constanța.

Horia Constantinescu a vorbit despre probleme de la Costinești și motivele care au condus la excluderea lui Condari din partid. Deși este finul său, Constantinescu este vertical și spune că al său fin își merită soarta.

Este finul meu, are o atitudine jenantă. Respect decizia organizației de a-i retrage sprijinul politic și excluderea. După ce am văzut convocatorul, a apărut cu povestea că-și dă el demisia. Am înțeles de la foștii mei colegi din organizația de acolo că motivul ar fi legat de ce n-a făcut în campanie, dar și discuțiile din spatele ușilor închise de susținere a candidatului PNL, fie pentru funcția de primar fie, ulterior, de viceprimar, toate aceste lucruri nu reprezintă o atitudine colegială. Ce jocuri sunt la Costinești? Ar trebui să ne spună.

Adrian Condari a fost unul dintre susținătorii primarului încă de dinainte ca acesta din urmă să vină în PSD. L-am învățat, când îi sunt cerute favoruri, să facă negocieri cu primarul în funcție. Sunt lucruri care, în mare parte, au funcționat. El și-a dorit foarte tare funcția de viceprimar, o negociase cu cei de la PNL, în condițiile în care nu discutase înainte cu organizația PSD.

Organizația a aflat despre aceste discuții, a fost invitat la discuții, la care am participat și eu, este finul meu, a explicat că știe el cum s-au împărțit lucrurile în Primăria Costinești... S-au împărțit lucruri bune pentru localitate. L-am rugat, dacă are informații, să le facă publice. Eu l-am adus în politică, eu l-am sfătuit să mențină o anumită cale. Din păcate, lucrurile nu au mers cum mă așteptam. Nu e nici prima, nici ultima dezamăgire”, spune Horia Constantinescu.

Video:

Vom reveni cu un punct de vedere detaliat al lui Adrian Condari, într-o ediție viitoare!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245