REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Naționala de handbal feminin a României are un nou căpitan după retragerea Cristinei Neagu

Naționala de handbal feminin a României are un nou căpitan după retragerea Cristinei Neagu

Virgil STOIAN 1 martie 2024 | 00:00 1263

Cristina Neagu s-a retras de la naționala de handbal feminin a României, iar selecționerul Florentin Pera a anunțat că tricolorele au un nou căpitan.

Nationala de handbal feminin a Romaniei are un nou capitan dupa retragerea Cristinei Neagu Cristina Neagu

Cristina Neagu și decizia retragerii, după CM de handbal feminin: „Luasem decizia dinainte”

Cu patru victorii și două înfrângeri, tricolorele antrenate de Florentin Pera au terminat grupa preliminară pe poziția a treia, ratând și șansa de a ajunge la turneul preolimpic.

Acest detaliu a convins-o pe Cristina Neagu să renunțe la cariera internațională, anunțul venind la întoarcerea în țară.

„Un alt turneu final ratat, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Ne doream să fim măcar în sferturi, să accedem la turneul preolimpic, ăsta era obiectivul.

Dezamăgirea e foarte mare. Și pentru mine e foarte mare, pentru că nici nu am putut să joc la acest turneu. M-am accidentat, am făcut tot posibilul să mă recuperez, dar nu am reușit. Am încercat, pentru că știam cât de important era meciul cu Germania. Am încercat, dar nu am putut.

Ne-am abonat cumva la locul 12. Am avut o jucătoare senzațională, pe Lisa (n.r. Eliza Buceschi) și tot am terminat pe locul 12.

Eu îmi anunț oficial retragerea de la echipa națională dacă nu mai sunt șanse să ajungem la turneul preolimpic. Au fost 17 ani în care am jucat pentru echipa națională, în care am dat totul pentru echipa națională. Ce am reușit, mult, puțin…

Două medalii, niște locuri patru și cinci. Dacă a fost mult sau puțin ne va spune timpul.

Eu am spus dinainte că e ultimul Campionat Mondial pentru mine și că-mi doresc să ajung la Jocurile Olimpice. Ar fi fost ceva extraordinar pentru cariera mea internațională. Luasem decizia dinainte” – a declarat Cristina Neagu, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stii bine, calul de cursa, tot gloaba ajunge, dar nu orice gloaba a fost cal de cursa.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510