REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
30.2° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

NATO face primul anunț, după ce Prigojin a atacat Rusia

NATO face primul anunț, după ce Prigojin a atacat Rusia

Ana Maria LIPAN 24 iunie 2023 | 13:10 1142

NATO "monitorizează situaţia" din Rusia, a declarat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a Alianţiei Nord-Atlantice, Oana Lungescu, relatează Reuters.

NATO face primul anunt, dupa ce Prigojin a atacat Rusia

Potrivit Reuters, care a obţinut această declaraţie prin e-mail, Oana Lungescu nu a făcut precizări suplimentare. La rândul ei, premierul estonian Kaja Kallas a anunţat sâmbătă că Estonia a întărit securitatea la frontiere şi i-a îndemnat pe cetăţeni să nu călătorească în nicio regiune a Rusiei vecine, relatează Reuters.

"Pot să asigur că nu există o ameninţare directă pentru ţara noastră", a postat Kallas pe Twitter.

În acelaşi timp, Ministerul de Externe din Germania le-a recomandat cetăţenilor săi să evite oraşul Rostov-pe-Don şi zona înconjurătoare, precum şi centrul oraşului Moscova, până la noi informaţii, din cauza evenimentelor în desfăşurare în Rusia.

"La Moscova, facilităţile statului, în special militare, trebuie evitate. Centrul oraşului trebuie de asemenea evitat până la noi informaţii. Instrucţiunile autorităţilor ruse de securitate trebuie urmate cu orice cost", mai precizează sursa citată de stiripesurse.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E prea frumos, sa fie adevarat! Speram la ce e mai bine si ne asteptam la ce e mai rau. Exista un risc major ca in realitate sa asistam la un"CASUS BELLI"prin care WAGNER sa fie tras pe LINIE MOARTA. Nu e coincidenta ca Shoigu si restul au anuntat formarea unei noi grupari para-militare(MERCENARI) care vor inlocui in curand WAGNER-ul lui Prigojin. Probabil Prigojin va fi"pensionat". Adica il vor"elimina". Nu stiu daca fizic, sau doar il vor"ascunde"pana la sfarsitul vietii lui in care va trai in lux, ca un oligarh rus(pentru propria-i"siguranta"). Vad ca Prigojin insista si acum cu"apoi vom primi munitia pe care o dorim"(daca e demis Shoigu). A folosit des aceste remarci, pentru a-si motiva wagnerii. Ceea ce inseamna ca nu are de gand sa opreasca razboiul impotriva Ucraina. Sau poate o va face, dar doreste arme pentru conflictele din Africa la care participa Wagner.Prigojin vrea scaunul lui Shoigu sau al lui Putin. Centrala nucleara Zaporojie poate fi detonata si data vina pe WAGNER...
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699