REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
23.3° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

NATURA îi face TREABA lui FĂGĂDĂU și strânge buruienile lăsate în urmă

NATURA îi face TREABA lui FĂGĂDĂU și strânge buruienile lăsate în urmă

Replica API 1 ianuarie 2021 | 00:00 3052

Ce nu poate face omul poate natura. Dovada clară se poate vedea în stațiunea Mamaia, acolo unde buruienile au căzut pradă frigului dar și indiferenței autorității locale. Iată că, dacă fostul edil nu a dat doi bani ca acest sezon estival să fie câtuși de puțin organizat și a fost ocupat, poate, cu altele, natura a venit și a făcut ordine după el.

Se pare că natura i-a dat peste nas lui Decebal Făgădau. Vă reamintim faptul că în stațiunea Mamaia, zonele umbrite de buruieni și bălării au fost destul de dese în acest sezon estival. Strălucirea hotelurilor de lux, nou construite, este diminuată din cauza zonelor destul de mari de pământ acoperite cu vegetație luxuriantă. Un exemplu relevant a fost acela al hotelului Nyota și împrejurimile lui, acolo unde buruienile au crescut în neștire, provocând imobilului probleme, în plină vară, cu insectele dar și cu rozătoarele.

Natura i-a făcut treaba lui Făgădău

Iată că natura i-a dat peste nas lui Făgădău și i-a făcut treaba, pentru că el era ocupat să-și facă o campanie electorală din scaunul confortabil de la birou. Natura și-a arătat forța iar potrivit lui Iustin Roman, proprietarul hotelului Nyota din Mamaia, vegetația luxuriantă și micile viețuitoare nu vor mai face probleme din pricina frigului. Buruienile se vor usca iar fosta administrație va mulțumi cerului că nu a mai fost nevoie să-și „piardă timpul” ocupându-se cu „nimicuri”. Politicianul ne-a mai spus că acest an a fost unul foarte greu pentru toți hotelierii și că speră ca efectele negative să se diminueze.

Iustin Roman are încredere în noua administrație

Iustin Roman a mai spus că are încredere că actuala administrație se va ocupa și de curățirea acelui teren. „Sunt convins că actuala administrație se va ocupa și de curățarea acelui teren, însă, acum sunt alte priorități. Trebuie să trecem cât mai repede și cu bine de această pandemie”, a declarat Iustin Roman.

Citește și: Hotelul NYOTA din MAMAIA, ÎNGHIŢIT de INDIFERENŢA TIMPULUI PROBABIL

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Istoria trista a Constantei.
2
1
Fatalau si Roman Iustin sunt combinati prin Rasautianu la mai multe contructiinsi proiecte. Fatalau va da la muie.
2
1
sclaveti si in 2021
3
1
Cum poate sa faca curat pe proprietatea cuiva? E ca in campanie cand ziceam ca Chitac o sa faca la oameni in casa curat! Ma faci sa te jignesc in prima zi a anului?
4
1
Senzational!!!Ceausescu nu a mai varuit nici un bloc. Sarcina cade in seama slavitului Chitac. Voi chiar nu aveti ce face acolo de anul nou?
13
0
Dar mare muncitoare este autoarea.pozele de fapt arata hotelul Nyota.dar cretina nu stie ca este Navoadari acolo.
15
2
Mars lingaule.Chitac este primar de cateva luni,Fagabou a fost primar ani de zile ba slugoiule si nu a fost capabil sa asfalteze un trotuar pietonal ca sa nu.ti mai rupi picioarele.Asa ca nu mai latra ca o sluga si baga.te inapoi in cotet.
13
11
Acel teren este vandut daca mazare a vandut si parcu tabacarie iti dai sema terenu liber a disparut din 2001 de cand a inceput el primar in 2000
17
1
Iustin boule acel termen este privat nici mata nu poate intra pe el
17
6
Coruputul si golanul orasului - in timpul mandatului a avut grija doar sa agoniseasca bani ptr el ! Rusine ! Este istorie, ptr cetatenii Constantei !
24
11
ce sa mai faca Fatalau, imputito? e 2021, ala nu mai e primar. Tot gaozarii d-astea si acum? O sa o tineti asa tot mandatul lui Chitac? Ca nu face Fatalau? Sa va pis in creier, la inceput de an!
28
16

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620