REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Nava Mircea, desemnată ambasador al României sustenabile; ministrul Dîncu, prezent. Video

Nava Mircea, desemnată ambasador al României sustenabile; ministrul Dîncu, prezent. Video

Replica API 31 mai 2022 | 13:20 1893

Eveniment-emblemă pentru Constanța: Nava-școală Mircea, desemnată ambasador al României sustenabile, ca o completare a vocației de diplomație navală pe care aceasta o îndeplinește în prezent. La evenimentul ce se desfășoară în Portul Militar participă, printre alții, și minustul MApN, Vasile Dîncu.

Manifestarea a început cu întâmpinarea oficialităților pe puntea vasului, moment care va fi urmat de un tur ghidat cu oficialități și presă, acordarea Comandorului Bricului a titlului de ambasador al sustenabilității românești pentru Bricului Mircea, precum și tururi asistate pentru publicul constănțean.

Prezent la eveniment este și Mihai Lupu și Ana Maria Vătăman, de la Asociația de Dezvoltare Durabilă Județul Constanța, dar și Sorin Mihai, șeful ISJ.

”În cele 8 decenii, Nava Mircea a ajuns in toate colțurile lumii. Dispone de o bază dediactică și de aparatură de navigație la cel mai înalt nivel”, spune Dincu.

De asemenea, ministrul apărării naționale și șeful SMAp au participat și la ceremonia desfășurată cu prilejul aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea Brigăzii 243 Radioelectronică şi Observare „Callatis”, activitate ce va avea loc la sediul brigăzii din Constanța.

Desemnarea navei-școală Mircea ca Ambasador al României Sustenabile este un eveniment special organizat în contextul parteneriatului pentru educaţie şi dezvoltare durabilă între Forţele Navale Române şi Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României. Parteneriatul are ca obiectiv promovarea valorilor naţionale, educarea viitorilor navigatori, dar şi conştientizarea cetăţenilor români sau străini care ajung la bordul navei în vizitele acesteia în porturile lumii, despre înţelegerea mecanismelor prin care dezvoltarea durabilă este benefică nu doar pentru mediu şi populaţie, ci şi pentru economie.

Brigada 243 Radioelectronică şi Observare „Callatis” este o structură specializată în domeniul ISR (Intelligence, Surveillance, Reconnaissance), fundamentală atât pentru Forţele Navale Române, cât şi pentru celelalte structuri din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, în scopul avertizării timpurii şi asigurării protecţiei forţei.

Video:

Declarațiile integrale ale ministrului Vasile Dîncu le puteți urmări în materialul video de mai jos:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg ce a cautat la acest eveniment p******a invatamantului constantean protectorul spagarei Cabrancea? Nu are Peneleul oameni care sa iasa in fata decat matracuci peuneriste?
1
0
Priemschi George , de cersea la navodari, acuma iti spune sa te te tii dupa el cu masina ca sa il cinstesti.
0
0
sobolanii din poza 3****?
0
0
A venit stapanul Romaniei in Constanta. Facatorul Cerului si Pamantului.cel care face si desface in tara asta.sociolog de talie universala. Ce onoare pe noi muritorii de r**d sa fim vizitati de stimabilul domn Dancu. Jigodie securista.mars in mm in ardealu tau fmm de pederast
0
0
Sorynel in calitate de ce? Nu a luat-o si pe L***? Imaginea conteaza, dezordinea din invatamantul constantean nu are nici o valoare!
1
0
si ce merit au acesti politruci
1
0
Dar cine Dincu? E ala din guvernul sinistru condus de Ciolos? Ce cauta in guvernul a***? Nu s-a gasit un om de valoare la Aparare? A**a e nelipsit de la ciolan ca scamele din buric...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768