REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
25.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Navă românească lovită, în urma atacului rusesc care a vizat portul Reni

Navă românească lovită, în urma atacului rusesc care a vizat portul Reni

A.F. 25 iulie 2023 | 18:00 2858

O navă românească a fost avariată în urma atacului rusesc care a vizat portul ucrainean Reni, MAE precizând că nava a suferit avarii minore şi şi-a continuat deplasarea şi că nu există cetăţeni români răniţi în atacurile atacurile asupra porturilor ucrainene de la Dunăre.

Nava romaneasca lovita, in urma atacului rusesc care a vizat portul Reni

„Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin reprezentanţii Consulatului General al României la Odesa, care îşi desfăşoară temporar activitatea în cadrul Centralei MAE, s-a autosesizat în urma informaţiilor din presă referitoare la incidentul în care a fost implicată o navă românească în portul Reni din Ucraina în dimineaţa zilei de 24 iulie 2023 şi a întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile ucrainene competente din regiune, pentru informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea persoanelor implicate, precum şi împrejurările în care s-a produs incidentul”, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Nava romaneasca lovita, in urma atacului rusesc care a vizat portul Reni

Potrivit informaţiilor preliminare obţinute de către reprezentanţii oficiului consular de la autorităţile ucrainene, nava a suferit avarii minore şi şi-a continuat deplasarea.

MAE informează că nu există cetăţeni români răniţi în atacurile care au vizat porturile ucrainene de la Dunăre, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii promit lui Putin că îl mardesc daca mai da cu bombițe mari,sa dea și el cu prastia
2
2
Trolii rusi sunt la datorie si omniprezenti. Incearca sa abata atentia de la rusia barbara care arunca bombe in apropierea granitelor Romaniei. Multe UE rusiei, lui Putin si armatei de troli aflati in slujba rusnacilor!
3
1
Mare stire! Acum, bravilot, sa mergem la razboi, nu?! Ca doar de asta dati minunata stire, nu!? Vai mama noastra, un popor de prostivani!!
14
4
Portul Reni este port r*mânesc furat de ukraina.
25
3

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513