REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Navalnîi a lăsat un mesaj video pentru eventualitatea în care era ucis

Navalnîi a lăsat un mesaj video pentru eventualitatea în care era ucis

A.F. 19 februarie 2024 | 00:00 2472

„Ultimul mesaj” al lui Alexei Navalnîi către poporul rus a fost înregistrat într-un documentar înainte ca moartea sa să fie anunțată vineri, 16 februarie, de către serviciul penitenciar din regiunea Yamalo-Nenets, unde își ispășea pedeapsa. Disidentul le cere rușilor să nu renunțe.

Navalnii a lasat un mesaj video pentru eventualitatea in care era ucisAlexei Navalnîi

Cel mai proeminent critic al lui Vladimir Putin a apărut într-un film documentar realizat în 2022 de Daniel Roher despre evenimentele legate de otrăvirea sa în 2020.

În acest clip, Roher îl întreabă ce mesaj ar lăsa în urma sa dacă ar fi ucis.

„Am ceva foarte evident să vă spun. Nu aveți voie să renunțați. Dacă decid să mă ucidă, asta înseamnă că suntem incredibil de puternici. Trebuie să folosim această putere, nu să renunțăm, să ne amintim că suntem o putere uriașă, oprimați de acești tipi răi. Noi nu realizăm cât de puternici suntem de fapt. Singurul lucru necesar de care răul are nevoie să triumfe este ca cei buni să nu facă nimic. Nu fiți inactivi”, spune liderul opoziției în limba rusă, în timp ce se uită direct în cameră, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne pisham pe Ucraina
0
0
Putin este un Criminal si prin ce s-a intamplat dupa moartea lui Navalnii Rusia este un stat criminal,cum sa arestatzi sute de oameni mai nenorocitzilor pentru ca ashtia au dorit doar sa aprinda o lumanare pentru Navalnaii;vedetzi mai aerienilor de la AUR si SOS care laudatzi Rusia si criticatzi S.U.A. si U.E.cine este Rusia lui Putin,un stat care nu ezita sa ishi omoare proprii oameni care se exprima luberi pentru ca Vladimir Putin nu are prieteni ma,Putin are doar interese in tzara si in afara Rusiei.
3
3
Hai pa, distrusule
4
2
Mue Navalni, mue Ucraina
3
11
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
11
Pai e demonstrat ca slabi si p****i ca tine, nu se descurca in libertate si atunci au nevoie de unul putin mai tare ca ei gen putkn, stalin, ceausescu (tot un p***t, nu ceva deosebit) care sa le zica ce sa faca, cand sa faca si cum sa faca. Pentru prostii astia cum esti si tu, un c***t cu ochi, pitic si scarbos ca putin pe care la-s bate de s-ar pisa pe el, e un exemplu si devine sefu' . Uite asa arata un pupincurist p***t ca tine care a distrus Romania.
14
2
Putin, singurul urs din pădure.Adevarat stăpân.
2
16
Putin criminal în serie Are aceeași metodă ca Stalin Lingăii din jurul lui îi țin isonul.
20
2
sa elimine ultimul rival la presedintie !!!
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510