REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.2° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Nea Mărin, enervat la culme de Jador! Cei doi și-au declarat "război", în fața camerelor de filmat: "M-am speriat rău! "

Nea Mărin, enervat la culme de Jador! Cei doi și-au declarat "război", în fața camerelor de filmat: "M-am speriat rău! "

Valentina CAMARA 5 ianuarie 2023 | 00:00 736

Jador este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din industria muzicală românească. Cântărețul a reușit să atragă publicul prin vocea sa, dar și prin sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Fiecare melodie a artistului a ajuns în tranding-ul românesc și a fost cântată cel puțin o singură dată.

Jador și Nea Mărin, schimb spumos de replici

Jador este o persoană care adoră provocările, așa că a acceptat să meargă pentru a doua oară în emisiunea lui Nea Mărin.

Un lucru a fost, însă, diferit de această dată. Între Jador și simpaticii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu a început un concurs de făcut glume pe seama cunoscutului dansator de muzică populară. În urma unei glume făcute de cântăreț, între el și Nea Mărin s-au încins spiritele și au ajuns să își declare "război". Jador nu a vrut să îndeplinească una dintre sarcinile date de Nea Mărin, astfel că a luat o mașină și a plecat pe dealurile din apropiere.

 15 minute mai târziu acesta s-a întors și, sfătuit de Liviu Vârciu, a vrut să pună parcheze mașina în așa fel încât să îl blocheze pe coregraf în solar. La final, planurile i-au fost date peste cap, iar câteva secunde mai târziu s-a trezit că Nea Mărin îi sparge geamul:

,,Am auzit deodată: bum! A fost singurul moment în care eu m-am speriat, dar m-am speriat rău! Nea Mărin, orice se va întâmpla de-acum înainte până la sfârșit, ți-ai semnat al doilea contract prin care eu îți declar război!”, a declarat Jador în cadrul emisiunii.

Jador a ajuns la spital în noaptea de Revelion

De la bal la spital. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Jador după ce în noaptea de Revelion se afla la un eveniment. Dacă la concert artistul era vesel și le ura fanilor la mulți ani, câteva ore mai târziu acesta și-a îngrijorat urmăritorii cu o postare de pe un pat de spital:  „Nici în prima zi din an nu scap”, a scris manelistul pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ai sa vezi un prieten care mi l-am făcut care sa nu fie prieten pe viață cu nea mărin
1
0
A FOST CANTATA CEL PUTIN O SINGURA DATA,E O FRACTURA LOGICA,JA-DOARE,MUZICA POPULARA MANELARA SI CALUSARUL SEF DE LA EMISIUNEA SA VA BATA NEA MARIN ,TRANDING-UL ROMANESC,E NOAPTEA MINTII,
1
0
Jador este un gipsanoid tupeist care trebuie evitat in toate mediile.
4
0
JADOR SE VEDE CA ESTE UN OM CU SUFLET BUN, DAR TOTUSI AR TREBUI MAI MULTA SERIOZITATE ,SA SE COMPORTE CA UN OM NORMAL , NU CA UN COPIL RETARDAT!!!
2
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303