REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Nebunia s-a mutat în cimitire: de la gropari ciomăgiți, la morți vedetă! Video

Nebunia s-a mutat în cimitire: de la gropari ciomăgiți, la morți vedetă! Video

Replica API 30 mai 2022 | 23:45 2425

Trendurile cimitirelor au luat cu asalt ciudățeniile la un nivel de nedescris. Morții proaspăt scoși din groapă sunt pozați și filmați, groparii sunt ciomăgiți de către preoți, iar chindiile fac ”furori” printre cadavre… Oare ce mai urmează?

Este strigător la cer cum normalitatea a luat o întorsătură macabră, scheletul uman având parte de sesiune de shooting pe ritmuri de manele, în cimitir. Frica de Dumnezeu pare a fi inexistentă pentru groparii care s-au amuzat teribil ținând la pozat mortul proaspăt scos din coșciug. Scenele tulburătoare, petrecute în Prahova, au îngrozit oamenii după ce aceștia s-au afișat pe platforma TikTok, fără a blura măcar fața răposatei.

Osemintele acesteia au fost scoase la ”lumină” , groparii fiind în extaz total pentru ”șmecheria” și curajul de care au dat dovadă. Însă lauda nu a ținut prea mult… Organele de poliție s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte. De asemenea, inculpații au fost identificați, urmând să se facă cercetări în acest caz.

Totuși, pățaniile stranii din cimitire nu se opresc aici. Preoții au ”apucături” ciudate în timpul slujbei de înmormântare, luând groparii la ”ciomăgeală” de față cu toți participanții. ”Scandalul” de proporții din cimitir a surprins acțiunile ”fără cursur” ale preotului care, pare că nu și-ar respecta meseria și ar încălca principiile preoției.

”Dă-i mă drumul de acolo” au fost vorbele acestuia, accentuate fiind de violența fizică pe care o exercită asupra groparului care, de altfel încearcă să explice că nu își bate joc, dar funia care sprijină cosciugul este prea subțire și îi este dificil să o manevreze. ”Nu ne batem joc nene, dacă e funia slabă cum să mă joc?”, a adăugat groparul. Scenele desprinse parcă din timpul unei dispute violente în cadrul unei zone rău famate au fost, de fapt, petrecute în cadrul unui eveniment nefericit de înmormântare, în cimitir, acolo unde oamenii se comportau ca în ”junglă”.

Astfel de momente sunt de neînțeles pentru credincioșii aflați acolo la momentul cu pricina, dar și pentru toți cei din întreaga lume.

Chiuială mare printre cavouri

Spectacolul oferit morților din coșciuge cu manele și chiuieli este un alt caz macabru, neînțeleasă fiind acțiunea de a-i ”deranja” pe aceștia în scop de distracție. Cel mai probabil, hora se face înauntru, nicidecum afară, printre cei vii!

Totuși, manelele duduie la maxim, iar somnul etern le-a fost ”întrerupt” decedaților atunci când prezența lui Ionuț de la Constanța i-a scos din zona de ”confort”. Apariția acestuia printre morminte i-a ”uns” pe suflet pe cei morți. Totuși, distracția s-a realizat în toiul nopții, ritmurile lăutărești trezindu-i din ”somn” pe cei adormiți. Cu toate astea, acțiunea a fost judecată de privitori și catalogată ca fiind lipsită de moralitate.

Morții ”adulmecă” grătarele

Grătarele sunt de asemenea nelipsite când vine vorba despre cimitire, cavouri, coșciuge și decedați… Mâncarea proaspăt friptă pe grătarul încins este savurată din plin de cei prezenți la eveniment, iar fumul cu iz de friptură înconjoară cavourile stigherite.

Fredonări obscene pe morminte

Fredonările unei femei au fost publicate după ce aceasta a fost postată pe TikTok în timp ce își făcea auzit glasul cu ajutorul căruia își exprima dorințele obscene, direct pe un mormânt din cimitir! Culmea, ținea pe piept o coroană, momentul fiind foarte distractiv pentru aceasta. Totuși, glas are... minte, nevoie mare!

Video:

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A baut apa dupa Virgil Stoian si automat baga articole cu si despre morti cu si despre cimitire. Tine o tot asa Andrada. Ca doar a**a ai invatat la Universitatea Gaudeamus
0
0
Mare articol bre
0
0
stai cam mult pe tiktoc, mergi mai bine pe teren si scrie articole serioase!
0
0
aici o sa ajungeti si voi, cipani jegosi care nu va mai saturati
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768