REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nebunie pe străzile din Munchen, înainte de meciul României cu Ucraina

Nebunie pe străzile din Munchen, înainte de meciul României cu Ucraina

Victor ROTARU 17 iunie 2024 | 11:32 2016

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari.

Nebunie pe strazile din Munchen, inainte de meciul Romaniei cu UcrainaFanii români la Munchen

În așteptarea unui nou meci mare, fanii români au ajuns în număr mare în Germania. Îşi fac deja încălzirea pentru confruntarea cu Ucraina. Aceştia cântă şi scandează.

Nebunie pe strazile din Munchen, inainte de meciul Romaniei cu UcrainaFanii români la Munchen

Video1:

„România, România!„, se aude la toate terasele din centrul oraşului Munchen.

VIDEO2:

„Hai România, hai România, hai România, ale, ale” este un alt cântec preferat al suporterilor.

VIDEO3:


Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen!

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Din păcate pentru suporterii români, jucătorii naţionalei au părăsit gara din Munchen prin altă parte decât cea în care erau aşteptaţi de fanii români.

Nebunie pe strazile din Munchen, inainte de meciul Romaniei cu Ucraina

„România, România”, au scandat suporterii naţionalei antrenate de Edi Iordănescu. Oamenii legii au păzit cu stricteţe gara din Munchen, acolo unde tricolorii au coborât din tren. Naţionala României a mers de la Wurzburg, unde s-a cazat, spre Munchen cu trenul.

Nebunie pe strazile din Munchen, inainte de meciul Romaniei cu Ucraina

Poliţia germană şi Jandarmeria română s-au asigurat că totul este în regulă, până să intre naţionala în tren, şi chiar şi după aceea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gara din Munchen nu este gara din comuna primitiva Constanta.ce trenuri curate,ce serviri cu gustari,bauturi,La trenuri de lux pe distante mari directe ICE.Au tot felul de tichete sa mergi 1pax,sau in grup mari,cu familia,economice,de lux.Au trenuri si preturi ieftine regionale.Cu tiket 10 euro in grup mic din Munchen -Austria.In concluzie au bilete si trenuri pentru toate categoriile de calatori.La noi toate preturile de jecmani,trenuri cu jeg,cateva vechituri pe linii si mai vechi de pe vremea comunismului nemodernizate.Au si automate de bilete nu ca la noi.La noi intarzieri zeci sute de minute.Aia stau 1-2 min. stationare intr-un oras mare.Dupa un 1-2 min se inchid usile,nu exista intarzieri.Nu spun ce gara mare au si ce curatenie,ce toalete ,ce restaurante etc.Inainte de renovare asa veche cum era arata fabulos dar azi dupa renovarea din 2019 o constructie moderna demna de cetatenii ei,ii reprezinta.De 34 de ani nu se face nimic iau mita vand distrug,fura sunt scapati.Toti hoti .
3
1
Sa-l scoata odata pe ciorinel ca ne distruge toate fazele. Atunci cand sta in umbra stadionului nici nu se mai vede.
3
0
HONDO: Mai ajutati-i, ca merita! Unii crapa pe front, intr-un razboi inutil, dusi acolo cu forta, pentru a ostoi orgoliul unor nenorociti aflati vremelnic in niste posturi cheie. Altii se lafaie pe stadion, cu berea in mana, riscand doar sa raguseasca putin la final de meci. Sau chiar joaca fotbal pe teren. Caci nu trebuie scosi din ecuatie nici jucatorii, tineri si tocmai buni de trimisi pe front. Unii sunt mai egali decat altii, zicea George Orwell.
4
0
sa i iei acasa pe kahuli ,sa te fa ca! sau asta vrei?
0
0
Romanii vor lua cinci goluri ca nu au bărbați. Sau sunt bărbați sub fustele nevestelor.
5
5
Să câștige ucrainenii, că ei sunt prigoniți
6
6
Pt p****i .
5
3
or sa vada tintarii din capul lui ianis. am lucrat afara, trebuie sa muncesti, sa fii serios, sa nu-ti intre nici acul in fund. nu este cazul "fotbalistilor" nostri. lumea vine ca-i departe de tara, etc.
7
1
Să vedeți cum or. Să sara ucraineni la bătaie și să vedeți câți Sunt, doar la ei e război și noi îi ținem pe. Bani noștri
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510