REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
25.9° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

NEGOCIERI pentru GUVERN: Cum se vor ÎMPĂRȚI funcțiile

NEGOCIERI pentru GUVERN: Cum se vor ÎMPĂRȚI funcțiile

Replica API 18 decembrie 2020 | 19:34 2114

Echipele de negociere PNL, USR PLUS și UDMR discută, la ora transmiterii acestei știri, la Vila Lac, cum se împart funcțiile din viitoarea guvernare. S-ar fi ajuns deja la un acord de principiu pe următoarea variantă, dar negocierile continuă și ar putea apărea unele modificări, scrie știripesurse.ro.

Premier: Florin Cîțu (PNL)

Vicepremieri: Dan Barna (USR PLUS), Kelemen Hunor (UDMR)

Președintele Camerei Deputaților: Ludovic Orban (PNL)

Președintele Senatului: Anca Dragu (USR PLUS)

Ministere PNL: Finanțe, Dezvoltare, Interne, Fonduri Europene, Apărare, Externe, Educație, Cultură

Ministere USR PLUS: Justiție, Transporturi, Economie, Muncă, Sănătate, Comunicații, Ape și Păduri

Ministere UDMR: Mediu, Tineret și Sport, Agricultură.

Citește și: Orban: Cîţu-propunerea de premier susţinut de PNL, USR PLUS şi UDMR

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
liberali nu au tinut niciodata cu oamenii nu au avut masuri sociale pt ei singura solutie este datul afara reducerea locurilor de munca si taierea salariilor dc nu vin cu reducerea nr de parlamentari salariile lor si reducerea drepturilor de care beneficiaza un parlamentar
4
1
Un Covid spune sa le dam credit, pai n-au avut credit 1 an si 2 luni. Si cu ce ne-am ales. Cu datorii uriase, datorie publica de la 35% la 46%, cu locuri de munca desfiintate, ce defict de cca 8%, cu productie agricola f. slaba, in comparatie cu vreo 2-3 ani in urma cand am fost pe primul loc la cateva culturi, programe pt. toti romanii, etc. Ce sa mai spun de criza Covid, unde liberalii au castigat miliarde de lei.
3
2
4 ani o sa frece menta in parlament degeaba.
5
0
Pai si PSD?
3
0
L-e jucati la zaruri !
1
0
cica sa sa vedem ce vor face, nu ai vazut de un an si ceva de ce sunt in stare?
5
1
Romani, a-ti vazut ce a-ti ales. Indivizi care impart ciolanele. Pe limbajul multora asa zisa dreapta. A cui? Acum nu mai puteti remedia decat peste patru ani. Tarziu. Dar o meritati din plin.
8
2
In imaginea de mai sus aveti doua slugi care imi sug pula non stop.Inainte de alegeri va trimiteam sclavii mei pe strada sa va infectati sa votati pentru pula mea iar de craciun si anul nou stati dracului in casa sa imi sugeti pula en gros
5
3
Usr e corupt
5
2
Le-am dat credit pre mult cand i-am votat.Am vazut,numai nenorociri au facut Constantei si constantenilor.Daca PNL era pentru Constanta azi nu avem orasul inchis.Astia pentru noi nu valoreaza acum nici cat o ceapa degerata.Incepand de la primar,prefect,prefectura terminand cu guvernul si presedintele.Am vazut ce masuri au luat impotriva poporului,amenzi.Iar de Craciun inchisi in case fara Craciun,fara brad fara sarbatori. Nici macar sa ne cumparam ceva de mancare,ca iti este frica ca vei fi amendat.Solutia jos guvernul ,alegeri anticipate.Astia si-au dat arama pe fata.
6
2
Sa vedem ce vor face... A pune o eticheta este usor... Nu crezi ca trebuie sa le dam un credit..
6
8
ia uitati dragi romani de dreapta ce ati votat.BRAVO,din lac in put.nu o sa recunoasteti dar multi o sa plangeti dupa retarzii de la pizede.a si sa nu interpretati EIUM haur
11
8

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620