REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Negocierile cu premierul Ciolacu au eșuat. Transportatorii vor continua protestul

Negocierile cu premierul Ciolacu au eșuat. Transportatorii vor continua protestul

Mirela PASCAL 13 ianuarie 2024 | 00:00 2010

Transportatorii şi agricultorii care au participat la discuţiile cu premierul Marcel Ciolacu au anunţat, la finalul întâlnirii, că li s-a promis că vor exista grupuri de lucru are vor analiza cele 40 de revendicări, dar protestul va continua, decizia de a rămâne în stradă fiind a fiecăruia dintre participanţi.

Negocierile cu premierul Ciolacu au esuat. Transportatorii vor continua protestulprotest transportatori

''În urma întâlnirii cu primul ministru al României şi prezentarea problemelor pe care le avem (...) am primit promisiuni verbale că vor fi înfiinţate grupuri de lucru cu ministerele de resort şi instituţiile implicate în problemele noastre, începând de luni, 15.01.2024. Decizia de a continua protestul aparţine fiecăruia care este în stradă. Noi personal am hotărât că vom rămâne în stradă”, au anunţat participanţii la întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu, la finalul acesteia.

Întrebaţi ce ar dori concret, reprezentanţii protestatarilor au transmis: ”Plus o valoare în buzunarul dumneavoastră”.

Protestatarii au precizat că au prezentat premierului o listă cu 40 de revendicări.

Transportatorii și fermierii au blocat DN2 în Afumați

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că protestatarii au blocat complet Drumul Național 2 în localitatea Afumați din Județul Ilfov.

„În contextul protestelor transportatorilor rutieri/fermieri, care au circulat cu viteză redusă pe timpul zilei pe DN 2 și Centura Capitalei, îngreunând traficul, la această oră conducătorii autovehiculelor prezente pentru manifestare au coborât din acestea și protestează pedestru, blocând circulația pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari”, transmite IGPR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
goana guvernantilor si politicienilor tarii dupa bani e disperata !datoria imprumutului cu dobanda enorma e colosala, pensii si salarii speciale, bani la partidele politice , costul enorm al inarmarii si al trupelor straine, contributia la u. e. sunt bani multi si eforturi mari!
0
3
ciolacule, la-i suparat pe marele mut? cine ti-a organizat asta?
1
2
Mai fermierilor nu fiti fraeri sa va lasati.Sa nu va faca ca la profesori acesti mari hotii ai Ro ce face de 34 de ani cu aceasta tara.
0
3
citind mesajele iti dai seama cati postaci de serviciu sunt , dar restul comentariilor arata inca o data ca ne meritam soarta
4
1
De la Bolt vad că i au deranjat tare pe plictisiții de pe taxiuri.Pur și simplu i au îmbolnăvit pe banditii ăștia păcăliți ce consideră că asta i job serios.Toti pe care i cunosc,merg cu Bolt sau pe jos. Când văd taxiuri,cel mult scuipă smecher printre dinți în direcția ăstora puturoși.
3
2
Nasol de ei,de tiriști ,adică de camionagii.Poate le dă și lor ceva pomană Ciulacu,deși sunt cei mai p****i,cei mai periculoși și mai nesimțiți în trafic. Și dacă nu le dă, mai bine de restul șoferilor pentru că s or lăsa mulți camionagii de condus.Deci,în orice belea găsești și o parte bună. Poate i prinde vara pe centura Bucurestiului,să îi încurce pe mulții turiști bugetari ce vin pe litoral cu voucere de la stat.Deci,încă ceva pozitiv poate ieși din circul ăsta.
4
3
Slugi idioate Munciți pt străini pe doi lei Dar sunteți Fericiți. Slugi și sobolani
3
3
Gonzales:Du te ba la muncă, lasă taximetria.Fi și tu bărbat, nu mai fi puturos de doi bani.
4
3
Nu i Ucraina.Problema e că vreți capitalism fără să aveți concurență. Adică monopol. Adică nu capitalism.Deci sunteți sulfe și oportuniști, ca mulți așa zis afaceriști. Hotărâți vă odată căci se pare că se duce pe pustii sistemul paradox,capitalismo socialist.Capisci?
3
6
Nu i Ucraina.Problema e că vreți capitalism fără să aveți concurență. Adică monopol. Adică nu capitalism.Deci sunteți sulfe și oportuniști, ca mulți așa zis afaceriști. Hotărâți vă odată căci se pare că se duce pe pustii sistemul paradox,capitalismo socialist.Capisci?
5
5
Înțeleg ce treabă au transportatorii cu arendasii.Daca vreți rezultate transportatorilor,separați vă de fermierii arendasi,căci vă trag mult în jos ăștia. Doar dacă nu sunteți și una și alta,dar asta ar fi chiar urât. Că ar zice ceva.
5
4
Hai băieți sa ne unim și noi sa scăpăm de Bolt E șansa noastră. Scoatem șobolani de pe străzi.
2
14
Moarte Ucraina
5
8
Ucrainenii, dar pe rusnaci de ce nu ii înjurați? Nu sunt ei cei care au invadat Ucraina???? Și ce legătură au ucrainienii cu RCA?
9
4
Trebuie sa ieșim cu tractouare și combine pe autotrazi pana o pleca toți Ucrainieni din țara
12
7
Statul mafiot a lasat mafia din asigurari sa si faca de cap. Pana nu se face motorina 5 lei ne pisam pe guvernanti care sunt slugi la straini
17
2
Noi agricultorii am suferit și suferim încontinuu din cauza ta ciolacule tu și echipa ați aceptat ucrainieni tu ai distrus Agricultura
16
7
romania este condusa de o adunatura de hoti si escroci condusa de mafia din justitie !
25
1
Guvernantii stiu foarte bine ce fac, cu buna-stiinta au indus inflatia enorma ca sa incaseze bani mai multi pentru politicieni. Ne jupoaie de vii cu taxe imens. Toata lumea in strada sa-i dam jos, au ajuns prostii si corijentii sa ne conduca… Absolut toti politicienii actuali sunt super p****i si trantori care hartuiesc secretarele
26
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016