REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului

Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului

Victor ROTARU 23 mai 2024 | 00:00 341

Neil Lennon (52 de ani) este în mod oficial noul antrenor al Rapidului, după cum se arată în anunțul postat de giuleșteni.

Neil Lennon e noul antrenor al RapiduluiNeil Lennon

Tehnicianul nord-irlandez îl înlocuiește pe Bogdan Lobonț, cel care a fost antrenor interimar după demiterea lui Cristiano Bergodi.

"Welcome, Neil! Rapid are un nou "principal"! Neil Lennon, un antrenor cu 10 titluri de campion cu Celtic Glasgow, dar și cu numeroase trofee obținute în carieră", au scris cei de la Rapid pe Facebook. Contractul dintre Lennon și Rapid va fi valabil pentru următorii doi ani.

Primele declarații ale lui Neil Lennon din postura de antrenor al Rapidului

"La început, am vorbit cu domnul Șucu și cu Daniel Sandu, am purtat discuții ample cu ei. Apoi, ne-am reîntâlnit în urmă cu câteva săptămâni și am fost foarte impresionat de proiectul pe care mi l-au prezentat.

Am fost foarte impresionat de domnul Șucu, este un om foarte puternic, foarte inteligent, un om cu principii. A fost impresionant pentru mine.

Apoi, vorbind și cu Daniel, a fost o decizie simplă pentru mine. Sunt foarte bucurors să fiu aici, știu că Rapid este un nume foarte important în istoria fotbalului românesc. Este o oportunitate pentru mine.

Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri, dar acest lucru vine odată cu obținerea rezultatelor pozitive și cu a face performanța. Este responsabilitatea mea. Știu că sunt suporteri foarte pasionați, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanță, acesta este obiectivul meu principal.

Sper să întâlnesc curând suporterii și voi face tot ce este posibil pentru a face performanță cu Rapid", a spus Lennon, conform site-ului oficial al Rapidului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510