REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Joi, 10 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6878
19.4° Constanța Joi, 10 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6878
 

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, săltat de DNA și dus la audieri: e acuzat că a luat mită

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, săltat de DNA și dus la audieri: e acuzat că a luat mită

Andreea VLAICU 10 octombrie 2024 | 08:32 1647

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru este acuzat de luare de mită de la pacienți. Din primele informații, se pare că el lua sume mici. Ar fi cercetate peste 100 de acte materiale.


Nelu Tataru, fostul ministru al Sanatatii, saltat de DNA si dus la audieri: e acuzat ca a luat mitaNelu Tătaru

Din primele informații, Nelu Tătaru a fost săltat de procurorii DNA din locuința lui și e dus la Iași, pentru audieri. La perchezițiile efectuate de către DNA Iași ar fi fost găsite și înregistrări video care îl prezintă pe Tătaru în timp ce ar lua mită. Este anchetat de DNA pentru luare de mită de la pacienți, sub formă de sume mici de bani sau produse agricole. Procurorii ar avea peste 100 de acte materiale în acest caz.

Nelu Tataru, fostul ministru al Sanatatii, saltat de DNA si dus la audieri: e acuzat ca a luat mita

Nelu Tătaru este președintele PNL Vaslui și a fost propus pe primul loc pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor la alegerile din luna decembrie.

Nelu Tătaru a fost  ministru al Sănătății din 26 martie 2020 până în data de 23 decembrie 2020.

UPDATE

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga, susține că Nelu Tătar ar trebui să se retragă de pe lista partidului pentru alegerile parlamentare, acesta candidând pe prima poziția la Camera Deputaților la Vaslui.

”Când m-a chemat ”Portocală” (n.r. fostul procuror DNA Mircea Negulescu) la Ploiești, de la Ploiești mi-am dat demisia din funcția de co-președinte al PNL. E adevărat că după 7 ani de zile, 9 judecători au spus că sunt nevinovat, cred că e un caz unic în România. Una este asta, prezumția de nevinovăție, și alta este asta.

UPDATE

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a propus în ședința BPN, demiterea din funcție de președinte PNL Vaslui a lui Nelu Tătaru. Propunerea a fost validată cu unanimitate de voturi

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deh bre daca tratezi pacienti...
0
0
La radio au zis că pe lângă lei și euro a mai luat șpagă...găini și ouă !!!!! Ăsta e medic și a făcut 6 ani de facultate ca să ia șpagă găini și ouă ? Dumnezeule mare, în ce hal au ajuns rroomâânii. Am ajuns de râsul lumii.
1
0
Vrem mai multe stiri si investigații despre activitatea lu mos bidipleașcă eforianu si al piticului burtos inutil deco, care mai nou e postacul ai lingau de serviciu a lu Ciuca al nostru, inutilu hipster incapabil ce face el cu ce se ocupa, de ce baba novac nu e terminat, de ce in tomis nord se ocolește 30 45 min cand înainte faceai 5 10. Dna deja pregătește cafeluta intra peste el la 4 dimineața. Tic tac pitikuleee
1
0
Pai el sa fie mai p***t decât restul ?
8
0
PNL dispare dupa PNTcd. KitzAKM si RuSSu s-au inscris in PSD.
7
0
exemple de urmat ptr tineri! nu ne mai facem bine.
6
0
Asta e parandaratul pentru Nordis-ul psd-ist. Vai, vai, vai, ce-a ajuns DNA-ul!
9
0

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817