REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nemulțumiți de ultima ofertă primită, manifestanții din învățământ l-au ironizat pe Iohannis

Nemulțumiți de ultima ofertă primită, manifestanții din învățământ l-au ironizat pe Iohannis

Ana Maria LIPAN 27 mai 2023 | 18:22 1002

Profesorii se pregătesc să intre în a doua săptămână de grevă. SindicaliÅŸtii au crescut miza ÅŸi cer acum salarii majorate cu 25%. Exclus, le-a transmis premierul, care i-a acuzat voalat că vor să dea peste cap bugetul României. FurioÅŸi, protestatarii au organizat ieri ÅŸi mai multe mitinguri, în zeci de oraÅŸe ÅŸi I-au ironizat pe Klaus Iohannis.  

Nemultumiti de ultima oferta primita, manifestantii din invatamant l-au ironizat pe Iohannis

Profesorii din Craiova l-au ironizat pe Klaus Iohannis. În timpul protestului de ieri, 2000 de protestatari au repetat melodia pe care copiii au fost puÅŸi să o cânte joi preÅŸedintelui, când era în vizită la o ÅŸcoală din Sibiu. Sunt furioÅŸi după ultima ofertă primită de la guvern. Prime de 2.500 de lei pentru profesori ÅŸi lefuri mărite prin legea salarizării. 

Acesta este motivul pentru care demonstraÅ£iile s-au extins ieri ÅŸi mai mult în toată Å£ara. Zeci de oraÅŸe au răsunat de vuvuzelele protestatarilor. 2000 de profesori au făcut miting la Sibiu, unde preÅŸedintele Iohannis a predat fizică 14 ani. 

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de negocierile cu miniştrii şi premierul

Sub presiunea profesorilor, premierul Nicolae Ciucă negociază cu elevii. Le-a trimis o scrisoare în care se declară responsabil pentru viitorul lor ÅŸi spune că această criză poate fi depăşită doar prin dialog, scrie observatornews.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Profesorilor,de unde să vă de la toți,hai că cere unu',sau doi trei,da'voi sunteți mulți tare.Trebe să 'ntelegeti că nu poți cere 'n fiecare zi aceleași chestii.Ca doar nu mănânci în fiecare zi,deci înțelegeți și voi. Că deja i ați obosit pe directorii,pe sfătuitori noștri. Și ei nu s de drum lung.Asa că terminați mai aceștia ,ca i plictisiți. Ei sunt sensibili,au sange blue.
1
1
L-ati votat pe Johanis cu doua maini, la fel pe liberali, cand l-au arestat pe Dragnea, sarbatoreati cu piscoturi si sampanie pe holuri...acum culegeti ce ati semanat/votat...sa va ia din bani, nu sa va dea, asta meritati!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510