REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nenorocire la Tulcea! Omul bun la toate în gospodărie s-a transformat în călău!

Nenorocire la Tulcea! Omul bun la toate în gospodărie s-a transformat în călău!

Virgil STOIAN 8 august 2023 | 00:00 3207

Gelozia și posesivitatea pot duce la gesturi reprobabile. Este și cazul lui Lorențo T., din Tulcea, care, pe fondul consumului de alcool și a geloziei, a atacat o femeie cu cuțitul, după ce inițial a legat-o de mâini și de picioare. În urma înjunghierii a rezultat decesul femeii.

Nenorocire la Tulcea! Omul bun la toate in gospodarie s-a transformat in calau!
Potrivit rechizitoriului, în data de 30 martie 2022, știind că victima avea să fie acasă, Lorențo T. a distrus prin spargere uşa de acces din spatele imobilului pentru a pătrunde în interior, după ce inițial ascunsese un cuțit tip macetă și își procurase cabluri în vederea imobilizării victimei. Apoi, a ţinut la dispoziţia sa victima în interiorul dormitorului acesteia, iniţial limitându-i spre minim libertatea de mişcare apoi imobilizând-o complet prin legarea de mâini şi de picioare. În final, a atacat victima cu cuțitul tip macetă, în urma atacului rezultând decesul acesteia ca urmare a plăgilor înjunghiate toraco-abdominale produse prin impactul cu mare intensitate cu penetrare în cavitatea pleurală şi în abdomen, cu lezarea plămânilor şi ficatului.

Nenorocire la Tulcea! Omul bun la toate in gospodarie s-a transformat in calau!
Instanța a reținut că inculpatul a produs un adevărat dezastru asupra victimei şi asupra familiei sale. Victima era o femeie aflată singură la domiciliu, care nu avea legături cu inculpatul, ci doar ocazional îl solicita pentru a o ajuta la treburile gospodăreşti, fără nicio şansă de a se apăra, a fost imobilizată ore în şir, prin legarea mâinilor şi a picioarelor, şi prin lovirea succesivă a acesteia, cu un cuţit, dar fără ca loviturile aplicate să-i producă decesul imediat.

Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Lorențo T. la 24 de ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, lipsire de libertate în mod illegal, violare de domiciliu și distrugere. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța, pe 4 august și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest monstru merita pedeapsa cu moartea si in conformitate cu drepturile omului, ar trebui reintrodusa legea! Ma refer la drepturile omului care a fost omorat, ca celalalt, adica criminalul nu ar trebui sa aibe drepturi! Asta cu drepturile omului e buna treaba, dar nu se aplica cum trebuie de niste idioti care conduc! Se aplica invers! Ea ar trebui sa fie valabila pentru victima care are dreptul sa traiasca linistita nu pentru un criminal ordinar si nenorocit care e monstru, ca atunci nu mai are nici o logica! Ca de asta ii si zice drepturile omului! Ca doar nu ii zice drepturile monstrilor! Idiotilor!!!victima, nu pentru criminal.
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016