REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

NENOROCIRE pe A2, în plin sezon estival: accidente rutiere pe bandă rulantă! O mașină s-a făcut SCRUM

NENOROCIRE pe A2, în plin sezon estival: accidente rutiere pe bandă rulantă! O mașină s-a făcut SCRUM

Replica API 27 iulie 2019 | 00:00 445

Video

Video

Încă un nefericit eveniment rutier pe A2! Mai exact, vineri, 26 iulie, în jurul orei 11.30, un accident rutier s-a înregistrat la km 202, urmat fiind de un incendiu. Acesta s-a petrecut pe sensul de mers București -Constanța. La fața locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. Traficul a fost blocat o bucată bună de timp, cozile de autovehicule întinzându-se pe kilometri întregi.

Din câte se pare, o femeie a pierdut controlul volanului și s-a lovit de parapetul marginal, spre banda de urgență și a luat foc. Aceasta a făcut atac de panică, dar a refuzat să fie transportată la spital. Incendiul a fost lichidat. În cauză se efectuează cercetări.

Tot pe 26 iulie, la primele ore ale dimineții a mai fost înregistrat un accident rutier pe autostradă, o persoană fiind rănită. Amintim că, de asemenea, un alt teribil accident rutier a avut loc joi dimineața, 25 iulie a.c., pe Autostrada A2, la kilometru 69, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, sensul către Constanța. În carambol au fost implicate 4 autoturisme, 7 persoane fiind în vehicule. Din nefericire, în urma acestui carambol, doi copii au fost răniți. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță pentru a le acorda victimelor îngrijiri medicale, cei mici suferind de dureri în zona gâtului. Totodată, menționăm că, săptămâna acesta, mai multe accidente rutiere cu mai multe victime au avut loc în două zile pe A2. Mai exact, după ce, luni, 22 iulie, 6 autovehicule au intrat în coliziune pe autostradă, 4 persoane ajungând la spital, fiind nevoie și de intervenția elicopterului SMURD, iată că și marți, 23 iulie a fost înregistrat un enefericit eveniment rutier, de data aceasta în zona localității Valu lui Traian. Trei persoane au fost rănite, fiind vorba, potrivit cadrelor medicale, de traume ușoare. În accident a fost implicat un singur autovehicul, cu numere de Constanța. Se pare că șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapetul. Apoi, în jurul orei 15.00, un alt accident rutier a avut loc pe A2, dar la kilometrul 193.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa ca ceea ce trebuie nu avem adica politie adevarata , in schimb avem politie locala adica paznici care stau doar pe amenzi iar adevaratii politisiti care sunt si putini stau ascunsi ... rusine baaa moga
2
0
daca gaborii sta la umbra si joaca table
2
3
toate rapandulele din Europa.
2
0
stati acasa!!!
3
0
T'ale draq' de shoferite , stau cu botu'n telephone , si parapetele ni'l smulge... Acum ,ca nu mai are cazan, poate trece si pe la cratita cand ajunge acasa !
11
3
cand stai cu ochii pe feisbuciuc
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510