REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
11.4° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Nepotul lui Adriean Videanu a intrat în conducerea Uzinei Midia de la Năvodari!

Nepotul lui Adriean Videanu a intrat în conducerea Uzinei Midia de la Năvodari!

Mirela PASCAL 5 iunie 2024 | 00:00 1823

Finul Burduja i-a dat o mână de ajutor nașului Adriean Videanu: i-a băgat nepotul în conducerea unei companii din Constanța! Constantin Saragea, secretarul general al Ministrului Energiei, căci despre el este vorba, a ajuns în conducerea Midia Green Energy, fosta Uzina Midia Năvodari. Mandatul a început să producă efecte începând cu 13 mai a.c. și are o durată de 4 ani. Precizăm că Adriean Videanu este finul actualului ministru al Energiei, în subordinea căruia se află Uzina Midia, Sebastian Burduja.

Nepotul lui Adriean Videanu a intrat in conducerea Uzinei Midia de la Navodari!Constantin Saragea

Saragea - nepotul lui Videanu, Burduja - finul lui Videanu

Constantin Saragea este, începând de la jumătatea lunii mai, în conducerea Societății Midia Green Energy, cu sediul în Năvodari, companie aflată în subordinea Statului Român. Mandatul lui Saragea are valabilitate 4 ani, începând cu 13 mai a.c. Cum o fi ajuns Saragea în conducerea companiei? Nu e greu de ghicit!

Nepotul lui Adriean Videanu a intrat in conducerea Uzinei Midia de la Navodari!

Uzina Midia se află în subordinea Ministerului Energiei, condus de Sebastian Burduja, finul lui Adriean Videanu. Și, ce să vezi? Saragea este nepotul lui Videanu!

Nepotul lui Adriean Videanu a intrat in conducerea Uzinei Midia de la Navodari!Adrian Videanu

Cine este Saragea?!

Constantin Saragea a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București, fiind masterand în cadrul aceleiași facultăți, specializarea ,,Automatică Avansată”. De asemenea, Saragea a absolvit și un curs postuniversitar în ,,Managementul Instituțiilor Publice” din cadrul academiei de Studii Economice București.

Nepotul lui Adriean Videanu a intrat in conducerea Uzinei Midia de la Navodari!Sebastian Burduja

De-a lungul anilor, Saragea a ocupat funcții de control al calității sau project management, iar din 2005 a condus mai multe birouri din cadrul ministerelor de Finanțe, Fonduri Europene, Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fonduri Europene, cu atribuții inclusiv în acțiuni de coordonare a Planului Național de Redresare și Reziliență.

Nepotul lui Adriean Videanu a intrat in conducerea Uzinei Midia de la Navodari!

De asemenea, Saragea a fost secretar general al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, iar în prezent ocupă funcția de secretar general al Ministerului Energiei.

Acestea fiind spuse, să mai spună cineva că instituțiile sau companiile de stat din România nu sunt o sursă de posturi bănoase și călduțe pentru rubedenii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca intr-o "uzina"(ce uzineaza!) de doi lei se numesc capuse, ce se intimpla la celelalte firme ale statului? merge-ti la vot, mirlanilor!
6
0
De aceea trebuie votat impotriva PCR(PSDPNL) la alegerile de duminica.
7
0
Videanu ăsta a furat de a rupt și nu a pățit nimic ...
10
0
Gangsterii makeedoni care au distrus Romania lucreaza in continuare.
19
7
noua aristocratie: psd, pnl si unii din imbogatitii dubiosi ai democratiei originale de dambovita cu unditele pe malul baltii cu peste noi ceilalti stam si privim de la distanta
16
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515