REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Neptun, Jupiter, Saturn, Venus şi Olimp, în paragină de 1 Mai! Video

Neptun, Jupiter, Saturn, Venus şi Olimp, în paragină de 1 Mai! Video

Replica API 2 mai 2022 | 00:58 4564

Cu toate că sărbătoare de 1 Mai ar fi trebuit să umple întreg litoralul de turiști gata să se distreze, iată că acest lucru nu s-a întâmplat peste tot. Sudul litoralului a afişat imagini dezolante, cu construcţii lăsate în paragină, străzi găurite şi mizerie. De menţionat este că turiştii nu au putut fi văzuţi la faţă în aceste staţiuni, fiind vorba de Neptun, Olimp, Jupiter, Venus şi Saturn.

Dacă Mamaia și Costineștiul sunt arhipline, și datorită festivalelor aflate în desfășurare, stațiunile Neptun, Jupiter, Saturn, Olimp și Venus par părăsite.

Clădiri părăsite, lucrări de asfaltare începute și lăsate baltă, o delăsare care ilustrează lipsa de interes în a atrage turiștii, acesta este peisajul care te întâmpină în stațiunile cu nume de zei romani.

Dacă altădată acestea erau asaltate de turiști, acum abia dacă mai vezi un rătăcit doi, care nu știu cum a ajuns aici. Staţiunile de faţă sunt compuse din imagini dezolante, după cum bine se poate observa şi, parcă îşi plângeau de milă, mai ales că vecinii, precum Costineşti sau Vama Veche, erau în plină petrecere. Vama nu mai are nevoie de reclamă, este o emblemă nişată, la fel şi Costineşti - staţiunea tineretului. Aici a fost atras festivalul Beach, please!, care a atras mulţi turişti.

Citeşte detalii aici: Distracția a continuat la Costinești, la festivalul Beach, please! Video

Cam acestea au fost peisajele din sudul litoralului, de 1 mai. Poate se va ivi vreo minune până la vară...

Video:

L.I., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar Primaria Mangalia nu mai da autorizatii de functionare la nici o alimentara,magazine de colace,suveniruri,clatite,legume fructe,inghetata,etc,vor sa lase oamenii orasului in foamete la toamna...
0
0
Daca in Mangalia restaurantele au inchis bucataria la ora 9.00 , Rest. Pirati, iar ele se inchideau la 10.00, va dati seama. Cine vine undeva unde e pustiu. Nu ai ce sa faci si unde sa te duci . Au ramas in pandemie ei, nu au mai schimbat programul. Se multumesc cu trei banuti de la delivery si apoi se plang ca nu au clienti. Iar statiunile.... vina e si a patronilor, dar si a primariei. In plus nu exista agrement, iluminat, buruieni cat casa. Exista potential, dar e ingropat de nepasare si indolenta si comisioane.
0
0
betoane,ciment,defrisari,santiere si. mizerie.bine ati venit!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768