REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Nerăbdători să facă shopping la mall, au uitat de bunul simț și s-au dezbrăcat de caracter!

Nerăbdători să facă shopping la mall, au uitat de bunul simț și s-au dezbrăcat de caracter!

Andreea VLAICU 19 august 2024 | 00:00 637

Locurile de parcare sunt o problemă perpetuă în Constanța, fiecare parcând pe unde apucă, chiar dacă riscă să rămână fără mașini. Iar când vine vorba despre cumpărături, parcă nu mai gândesc lucid și ajung să-și lase autoturismele la voia sorții.  Cum este cazul acestor șoferi din imagini care, nerăbdători și dornici să facă shopping, au lăsat mașinile unde au vrut mușchii lor. Unul dintre ei și-a parcat BMW-ul chiar pe banda de circulație, la nici 2 metri distanță de trecerea de pietoni, la centrul comercial Tom, iar un altul, venit din București, a aterizat chiar pe zebră, la magazinul Dedeman, de la ieșirea din Constanța. Un altul a parcat atât de bine încât a îngrădit accesul spre locul de parcare unui șofer cu dizabilități .

Nerabdatori sa faca shopping la mall, au uitat de bunul simt si s-au dezbracat de caracter!mașini parcate neregulamentar

Lipsa parcărilor reprezintă o problemă pentru majoritatea șoferilor, dar educația în trafic, pentru unii dintre aceștia, lipsește cu desăvârșire. Spre exemplu, doi pasionați de shoppingăreală au dat dovadă de tupeu maxim, iar dacă puteau, parcau fix în magazin, însă din păcate, nu e posibil.

Un șofer de mașină marca BMW, șoferi care de-a lungul timpului au dat dovadă de ingeniozitate cât să dea pe afară, și-a parcat autovehiculul pe banda de circulație. Nu numai că nu și-a staționat autovehiculul pe un loc de parcare ci a oprit fix după trecerea de pietoni, la nici 2 metri de aceasta, lucru care este cunoscut de toți șoferii că este interzis și... ignorat de majoritatea.

Nerabdatori sa faca shopping la mall, au uitat de bunul simt si s-au dezbracat de caracter!BMW parcat pe banda de circulație

Un alt șofer, din București de data aceasta, și această categorie fiind cunoscută pentru modul în care parchează și conduc, a parcat fix pe trecerea de pietoni, la Dedeman. Cu toate că în parcare erau multe locuri libere, șoferul a vrut să dea dovadă de originalitate și mult tupeu.

Nerabdatori sa faca shopping la mall, au uitat de bunul simt si s-au dezbracat de caracter!un bucureștean a parcat pe trecerea de pietoni

Un altul, din Tulcea, a parcat tot la mall pe diagonală, blocând accesul spre un loc de parcare cu dizabilități.

Nerabdatori sa faca shopping la mall, au uitat de bunul simt si s-au dezbracat de caracter!

Deși semnul care-l atenționa cărei categorii de șoferi îi este destinată parcarea era cât capul lui de mare.

Nerabdatori sa faca shopping la mall, au uitat de bunul simt si s-au dezbracat de caracter!

Un alt șofer din Tulcea nu s-a mai deranjat să caute un loc de parcare, a lăsat autoturismul unde a avut el chef.

Nerabdatori sa faca shopping la mall, au uitat de bunul simt si s-au dezbracat de caracter!

Ce riscă șoferii?

Potrivit legii, nu ai voie să parchezi la mai puțin de 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni, cu atât mai mult pe aceasta. Fapta constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 580 și 750 de lei, și, desigur, ridicarea autoturismului de către autorități.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IAR UNII LOVITI DIN LABA
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212