REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Joi, 29 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6836
23.6° Constanța Joi, 29 August 2024 Anul XX Nr. 6836
 

Nervi întinși la maximum! Un consilier USR le-a transmis tuturor: „sugeți p..a!” Video

Nervi întinși la maximum! Un consilier USR le-a transmis tuturor: „sugeți p..a!” Video

Mariana MURAT 29 august 2024 | 16:29 1437

Ședința ordinară a Consiliului Local Brașov, care este în plină desfășurare, este la fel de tensionată cum a devenit „tradiția”. Jignirile nu au lipsit nici de această dată, chiar de la începutul ședinței. Dacă primarul Allen Coliban l-a făcut pe viceprimarul Sebastian Rusu „papagal”, iar acesta l-a făcut „mincinos și repetent”, un ales USR a trecut la alt nivel.

Nervi intinsi la maximum! Un consilier USR le-a transmis tuturor: „sugeti p..a!” VideoCiprian Iftime

Astfel, vizibil nervos, Ciprian Iftime și-a exprimat punctul de vedere cu privire la neaprobarea de către majoritatea PNL – PSD a soluției privind transferurile de credite bugetare între capitole pentru finanțarea proiectelor pe ghidul unic pentru ONG-uri și asociații,. Acesta și-a încheiat „pledoaria” supunând că va părăsi ședința și le-a „transmis” tuturor: „sugeți p***!”. 

Toți cei prezenți au rămas înmărmuriți, iar consilierii PNL și PSD i-au cerut președintelui de ședință sancționarea colegului Iftime în conformitate cu prevederile Codului Administrativ, precum și să își prezinte scuze public pentru înjurătura obscenă pe care a spus-o, mai ales că ședința este și transmisă „live”.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă, deoarece alesul a și părăsit sala după ce a spus înjurătura. Probabil, a avut impresia că oprise microfonul înainte de a spune „perla”. Teoretic, Gabriel Iftime ar urma să facă parte și din viitorul Consiliu Local care se va instala din luna octombrie., conform bizbrasov.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ochiulet baga minusuri de pe toate conturile lor fantoma. O adunatura de fomisti nespalati in frunte cu stelica, asta sunt usr-istii.
2
0
P a r i s de la impozite si taxe ar fi cel mai fericit de mesajul asta. Nu a fost cu o femeie niciodata toate rad de el
4
1
poi la ce se gandesc toata ziua useristii.......
8
20
La inceputul articolului il cheama Ciprian,apoi Gabriel...
5
4
Cam asta este nivelul celor din USR, face bine poporul ca i-a sanctionat si au scazut pana la 7%. Rusine domnului din articol.
17
24
Le-a trimis mesajul poporului pentru psdnl
28
11

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520