REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nervii șoferilor constănțeni, puși la grea încercare: Trafic infernal pe b-dul Mamaia şi strada Unirii

Nervii șoferilor constănțeni, puși la grea încercare: Trafic infernal pe b-dul Mamaia şi strada Unirii

A.F. 18 decembrie 2023 | 17:34 3657

În cursul serii de luni 18 decembrie a.c. traficul rutier este îngreunat pe bulevardul Mamaia, sensul spre Delfinariu şi pe strada Unirii, șoferii fiind nevoiți să aștepte minute bune în autoturisme.

Nervii soferilor constanteni, pusi la grea incercare: Trafic infernal pe b-dul Mamaia si strada Uniriişoferi blocaţi în trafic

Nervii șoferilor blocați în mașini pe varianta orașului Constanța sunt puși la grea încercare în cursul serii de luni 18 decembrie, circulația defășurându-se cu dificultate pe bulevardul Mamaia şi strada Unirii, autoturismele circulând bară la bară.

Nervii soferilor constanteni, pusi la grea incercare: Trafic infernal pe b-dul Mamaia si strada Uniriişoferi blocaţi în trafic

Nervii soferilor constanteni, pusi la grea incercare: Trafic infernal pe b-dul Mamaia si strada Uniriişoferi blocaţi în trafic

Aşadar, şoferii constănţeni sunt sfătuiţi să evite aceste rute pentru a nu pierde foarte mult timp în trafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim pentru parcarea cu taxa pe ambele parti pe strada Unirii.Mai ramane loc de o masina .Sa ocolim zona...sigur sa facem metrou cu statia la Scoala 3 ca sa aduc /iau copii de la scoala.Dar poate sa -i duc dimineata la alta scoala din cauza aglomeratiei
0
0
Dnu Popescu, cine garanteaza ca daca se reintroduce circulatia pe doua sensuri , nu vor fi blocaje in trafic? Ideea este ca a crescut foarte mult nr de vehicule aflate in circulatie , iar infrastructura este depasita. Azi la ora 09.30 pe bd Mamaia intre Mihai Viteazul si bd. Tomis erau in trafic...trei autoturisme. Deci?
0
6
Astia in primarie sunt multi si inutili ca in parlament, iesiti masiv la vot sa scapam de patrihotzii psdnl
7
0
Primarul asta senin si cretin a adus dezastrul in Constanta de 2 ani si voi acum vedeti? Votati l in continuare si o sa aveti parte de inca 4 ani de dezastru. Asa este cand dobitocii au dret de vot. Nu varsta ar trebui sa fie criteriul de participare la vot ci IQ ul, pana atunci vom avea doar de golani si spagari cum a fost in trecut si idioti ca cel din prezent.
16
1
Lasă ca vine Cupsa la primăria Constanta, ca așa visează și de aceea a fugit de c*rând la AUR, penelist și traseist politic fiind de-o viața, plus oportunist și combinator. Sa vezi Cupsa ce o sa fure, lucru clar din fuga dintr-un partid in altul, după cum e mai bine. O sa scoată și el bordurile puse de Chitac, care le schimbase și el pe acelea puse de Fagadau. Cupsa și prietenii lui aduși la AUR, își freaca mâinile și balesc din gurile hulpave cu gândul ce closca cu puii de AUR ii așteaptă daca pune el mâna pe primăria Constanta. Doamne ajuta, sa fim feriți de alt ghinion.
9
2
Ptr MARCEL : primaru' e invinuit ptr ca a sstinut si aptobat ineptiile unora si altora din sleahta lui din primarie! Niste imbecili!bagati dracului dublusens pe Tomis,cretinilor!NU avem strazii de sens unic,imbecililor....bagati dracului galbenul la stopuri,sa stie prostu' cind sa plece,da nu se mai astepti dupa cretini adormiti,terminati lucrarile si nu mai lasti cite o luna santuri neastupate.....pe bratisny,la o trecere e un sant de vreo 2 saptamini....neterminatilor.....iar noi constantenii plmele ,sintem niste oi proaste care tacem si nu zicem nimic!vaccinati in creier sintem toti!
15
3
Noaptea mintii! Primarul vinovat pt ca mii de vehicule se inghesuie in acelasi timp pe aceleasi strazi pe care cu 30 de ani in urma circulau cu mii de masini mai putin...
7
12
S-a răsturnat carul cu proști la Constanta?Da. Cu naiba votezi primar un individ care locuiește in Eforie!!!! Lucrările sant neterminate, …… dar avem luminițe pt sărbătorile de iarna!!! A fost semnat protocolul pentru ca orașul Constanta să oraș cu emisii co2 ZERO!!! Adica , să lăsam mașinile acasa și sa circulam cu autobuzele electrice!!! Centralele de apartament vor fi interzise după anul 2030. Toți trebuie sa ne racordăm la noul CET, care v-a funcționa tot pe gaz!!! Sa primim apa calda și caldura când dorește primarul și la ce preț vrea primarul!!! Aceasta politică a verzilor din Europa este o mare manglă!!! Iată o declarație: Seful BMW a declarat intr-un interviu in Germania ca nu are de gand sa renunte la 90% din vanzarile marcii BMW doar pentru ca exista un plan al verzilor de a forta electrificarea Europei.
28
5
PINA CAND ACEASTA BATJOCORA PENTRU LOCUITORI ORASULUI CARE SUNT NEVOITI SA OCOLEASCA UN CARTIER INTREG SA AJUNGA ACASA, SA SCHIMMBE PARBRIZE LA MASINI (VEZI SOCIETAT DE ASIGURARE CASCO) EU SUNT LA AL DOILEA. OARE ALTI MAI PUTIN INCOMPETENTI LA GESTIONAREA SANTIERELOR NAU FOST DE NAGASIT ?????????
17
5
Mangla pentru stupizi ca tine - mangla e de multi ani de zile de cand a fost "privatizat" terenul. Zi merci ca n-ai un bloc de cateva sute de apartamente in loc de parcare.
5
2
Traiasca escrocul de primar. Nimic nu a facut concret, in afara de a strica orasul.
21
4
de cand cu resistematizarea lui Feliciu si Chit Chit fac un sfert de ora in plus ca sa ajung la complex la Unirii. Traznii-ar Dumnezeu si pe travestit si pe popotar.
21
6
de cand Constanta a devenit orasul sensurilor unice, care nu duc nicaieri, cozile de masini s-au ingrosat in timp ce benzile de circulatie de pe Tomis intre Poporului si Iorga sunt irosite in cel mai cre tin mod cu putinta.
21
4
Benzi de circulatie blocate pentru biciclisti, fara biciclisti ... inutil Parcari cu plata scumpe fara masini parcate ... inutil .. apropo la gara ce mangla e cu parcarea aia privata goala cu 10 Ron ora? Alooo DNA acolo e ceva mangla mare Benzi de circulatie blocate pentru ca sa treaca un autobuz la 15 minute ... inutil In rest gropi si canalizari .... Au reusit sa distruga orasul iar constantenii sa taca si sa accepte Singurii castigatori sunt fratii Sirghei doi escroci de la Birlad care incaseaza munti de bani pentru asfaltarea orasului, de fapt santierul asta perpetuu le baga lor bani in buzunar si voua va distruge nervii si masinile
31
4
Aveț âncredere
6
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016