REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Netflix dezvăluie noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul Prinţesei Diana

Netflix dezvăluie noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul Prinţesei Diana

A.F. 17 noiembrie 2023 | 00:00 254

Actriţa Elizabeth Debicki oferă propria interpretare uneia dintre şedinţele foto celebre ale Prinţesei Diana, în parteneriat cu fotografa Charlotte Hadden. Imaginile au fost lansate joi de Netflix, potrivit news.ro. Prima parte a sezonului 6 „The Crown” a fost lansată joi pe Netflix.

Netflix dezvaluie noi imagini cu Elizabeth Debicki in rolul Printesei DianaElizabeth Debicki, prinţesa Diana

Fotografiile au fost făcute la Elstree anul acesta, în timpul filmărilor sezonului şase al serialului The Crown, pentru a fi folosite ca decor în apartamentul Dianei din Kensington Palace.Şedinţa foto originală realizată de Mario Testino, care a servit drept inspiraţie pentru imaginile actuale, a fost publicată în 1997 în Vanity Fair, în cadrul unui interviu cu Prinţesa Diana.

Fotografa Charlotte Hadden spune „Când am primit tema de a reinterpreta această şedinţă foto, am fost extrem de încântată, dar şi puţin agitată. A trebuit să găsim un echilibru între propria noastră perspectivă şi să ne asigurăm că va fi asociată cu celebrul photoshoot al lui Testino cu Diana.

Îmi amintesc foarte bine acea şedinţă foto. Ce m-a impresionat mereu a fost simplitatea fotografiilor, lumina naturală, spaţiul alb şi curat cu o singură canapea. Câteva imagini sunt chiar puţin neclare... focusul fiind pe frumuseţea şi autenticitatea Dianei.

A fost o bucurie să colaborez cu Elizabeth pentru acest proiect. Am mai lucrat cu ea în trecut, iar acest lucru ne-a ajutat să construim o relaţie bazată pe încredere şi apreciere. Presiunea rolului Prinţesei Diana este inimaginabilă. Elizabeth o interpretează atât de bine încât am simţit o emoţie ireală, profundă. Am vrut ca ea să conducă modul în care o portretizează pe Diana şi am surprins asta cât de autentic am putut."

De când a fost lansat pe Netflix în 2016, The Crown a obţinut o multitudine de premii şi nominalizări. Printre acestea se numără 27 de nominalizări la BAFTA, 19 nominalizări şi 7 premii la Globurile de Aur, 69 de nominalizări la Premiile Emmy de-a lungul celor cinci sezoane precedente şi 21 de premii pentru primele patru sezoane, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513