REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

NEVERSEA 2022 a ajuns la final! Nume sonore au făcut un show de senzație în ultima noapte de festival. Video

NEVERSEA 2022 a ajuns la final! Nume sonore au făcut un show de senzație în ultima noapte de festival. Video

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 4858

Ultima noapte de Neversea a fost una presărată de momente unice și magice! Iată că festivalul a ajuns la ziua 4, ultima din această ediție. Artiștii naționali, cât și cei internaționali au făcut un spectacol de senzație pentru tinerii veniți să se distreze. Cap de afiș în cea de a 4 zi a festivalului a fost rapperul fenomen Tyga. Artistul american are zeci de milioane de fani și are în palmares Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record și o nominalizare la Grammy. Delia, una dintre cele mai bune voci din România a făcut Neversea un concert-senzație.

Ce e frumos, trece repede, sunt de părere tinerii prezenți la festivalul NEVERSEA! Iată că ultima noapte a festivalului a adus pe cele 5 scene nume sonore naționale și internaționale. Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Delia, Timmy Trumpet, Tujamo, cât și restul artiștilor au făcut un show de neuitat.

Pe timpul zilei, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, un cinematograf, experiențe VR, ecrane kinetice, scene și workshop-uri tematice sau walking act-uri.

Acrobați din România, Spania și Marea Britani i-au surprins pe fani cu agilitatea lor: 10 Jellyfishes pregătesc un moment special sub conceptul Illuminated Parade, culori extravagante au fost aduse de spaniolii de la Little Garden și artiștii britanici de la Mermaidens vor face o demonstrație de măiestrie pe picioroange. Trupa Amaris Agni va face magie cu focul și sistemele LED noaptea, pe plajă.

Festivalul Neversea a avut și în acest an o componentă eco-friendly extrem de importantă, anunță organizatorii. Participanții sunt încurajați să fie responsabili cu mediul și să arunce deșeurile selectiv, prin cele șapte puncte de colectare de plastic și aluminiu din festival, realizate în parteneriat cu Kaufland România. Scena principală este alimentată cu energie regenerabilă într-o proporție semnificativă. De asemenea, toate ambalajele din perimetrul festivalului sunt biodegradabile.

Iată programul complet!

Mainstage: Azteck, Delia, Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO with Alexandra Stan (Special Guest), One True Singer (Rareş, Adi & Erika Isac), Timmy Trumpet, Tujamo, Tyga.

Temple: Jamie Jones, Mahony, Richy Ahmed.

The Ark: Culese din Cartier, Dirtyphonics, DJ Wicked, Ian, Krewella, Oscar.

Daydreaming: HVOB Live (clubset), Lee Burridge, Matthew Dekay, Pan Live, Pandhora Live, Refrakt, Sebastian Leger.

Oasis: AlbWho, Alex Kennon, Chris Hype, DJ Andi, Hiddn, Korolova, Maya, Rosario Internullo, Sasha Lopez.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
festivalul a trecut, strazile santiere, care ,sic, contin si pietre,raman.
0
0
Delir haos otrava p******i ridicoli pe strada
0
0
ce oras frumos si aerisit pregatit pentru valul de turisti
0
0
Mare cacat, mare pishat de festival!
3
0
30 lei un pahar de suc si 88 lei un burger? cazare de 1000 lei camera pe noapte ? multi nbani sa stai cu ochelari de soare noaptea si sa tragi ceva pe nas in timp ce unii invirt niste potentiometre si pun si ei muzica de pe stick.
1
0
primar militar ???doar bisnitar !!!
0
1
Nu va mai satirati! Un privat foloseste spatiu, politia, pompierii sa faca bani moca. Permite el accesul oamenilor, da dezlegari. Incredibil.
1
0
Azi este Luni 11 iulie 2022 e cazul sa se incheie Festivalul asta NeverSea Poate asa Va Zbura si Drogatii Nenorociti in Alt Judet and Leave Constanta Alone
5
0
Miati zgariat masina fwtuvan gura cu neversloboz
0
0
Muzica de cacao, distractie pentru surzi
2
0
S-a umplut orasul de drogati. Doi se drogau ieri pe strada la Fantasio fumau ceva ce ii facea sa zambeasca ca tampitii. Pe strada trecea masina militiei dar ei au alta treaba. Neversea trebuie scos din oras. Trebuie incetata batjocura constantenilor. Sa plece la Corbu. Primarul Chit Chit tace face si numara banii.
3
0
Neversea,mai bine Neveragain,numai"artisti"de mucava si muzica care te duce cu gandul la glasul rotilor de tren,plus ca au bagat in ceata Romanii care pazesc Lupina Capitolina.
1
0
mare mizerie ,festivalu drogatilor, si si vaga boandelor, rusine primaria constanta , la anul fal la navodari, ati deranjat toata constanta ,centrul modernul, si faleza, cine plateste deranjul asta chitz ,chits , rabla..
0
0
Final final bagav as poala in zgomotrle voastre
0
0
presarata cu incalcarea legi nr 61 din 27 septembrie 1991 cu acordul consiliului local, pentru ei nu exista lege doar pentru cetateni.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513